Drama na faře na Českobudějovicku: Kněz si uřízl penis?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drama na faře na Českobudějovicku: Kněz si uřízl penis?!

Knězův penis se nenašel
Knězův penis se nenašel (TV Markíza)

Nejasnosti provázejí vážné zranění známého faráře z Českobudějovicka. Duchovního našli zakrváceného na zemi na faře záchranáři. Do domu ale museli nejprve vniknout přes několikery zamčené dveře hasiči, aby uvolnili cestu zdravotníkům.

Vzápětí se objevily spekulace ohledně toho, co se mu stalo. Důvodem bylo vážné zranění v podbřišku. Podle jedné z verzí se mu udělalo špatně, spadl a poranil se, podle jiné mu praskl vřed a další popisuje doslova drama. Kněz si měl amputovat penis, ten se ale nenašel... Pomoc přivolala starostka poté, co se dozvěděla, že duchovní nedorazil na sjednanou schůzku a na mobil ani zvonění nereagoval.

„Dobrovolní hasiči zrovna měli poradu, když se to stalo. Museli vyrazit několikery dveře a asistovali při tom, když zraněného faráře snášeli z prvního patra bytu. Policie byt zapečetila,“ řekl jeden z místních. Co přesně se v domě stalo, není jasné. Skoupí na slovo jsou záchranáři i policie.

„Mohu potvrdit, že policisté asistovali u vstupu do domu k pacientovi. Neprověřujeme žádné protiprávní jednání v této souvislosti,“ uvedl policista Jiří Matzner. „Stalo se to ve středu večer. Ale policie tu byla i ve čtvrtek přes den,“ všimla si jedna z farářových sousedek. Podle místních byl farář v obci velmi oblíbený a lidé mu přejí brzké uzdravení. Duchovní měl malého psa, kterého převzal do péče varhaník.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.