Půjčka pro podnikatele znamená velmi rychlou pomocnou ruku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Půjčka pro podnikatele znamená velmi rychlou pomocnou ruku

 (Atstock Productions / Shutterstock.com)

Je nutná finanční injekce pro vaše podnikání? Nemusíte chodit nikam daleko, návštěva pobočky je také mimo hru. Stačí podat žádost online, což je velmi jednoduchý a také časově velmi úsporný způsob, jak vyřešit aktuální situaci kolem financování nějaké důležité položky. 

Jak velmi dobře ví každý OSVČ, pokud se nikde neinvestuje, firma riskuje úpadek. Pokud jste mezi podnikateli nováčkem a máte obavu, že úvěr nikde nedostanete, opak je pravdou. Stačí oslovit nebankovní sektor, kde jsou podmínky na žadatele velmi mírné a dosáhne na ně každý, a to včetně těch, kdo s podnikáním teprve začínají.

K dispozici je až třicet tisíc korun

Jaká částka bude k dispozici? Velkým plusem je už jen to, že si můžete zvolit z velmi pestrého množství variant a nejste vázáni jen na jednu nebo dvě dostupné možnosti. Půjčka pro podnikatele pomůže v každé situaci a nebude se na nic ptát. Umí totiž být naprosto diskrétní, k jejímu sjednání nebude nutná osobní schůzka na pobočce nebo u vás doma. Hned poté, co odešlete krátký formulář, se zase můžete věnovat své práci. Administrativní stránka věci je velmi nenáročná a bude vyhovovat všem, kdo nemají papírování příliš v lásce.

  • 5 000 Kč je nejnižší možná suma, o kterou můžete požádat. Určena může být na cokoliv!
  • 30 000 Kč je nejvyšší částka, o níž lze jednat. Opět platí, že konkrétní účel vůbec nerozhoduje.
  • Splatnost je na žadateli samotném. Základní možnosti jsou dvě, konkrétně jde o 7 a 30 dní.

Rychlá akce je vždy zaručena

Hodila by se vám blesková finanční injekce? Půjčka pro OSVČ s tím počítá a bude jednat opravdu velmi rychle. Nemusíte spěchat, abyste stihli včas otevírací dobu pobočky, osobní kontakt není v žádném případě podmínkou. Dnešní úvěry se sjednávají mnohem jednodušším způsobem, než tomu bylo před mnoha lety.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.