Rychlá nebankovní půjčka, která vás nedostane do potíží při onemocnění a dalších nenadálých událostech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rychlá nebankovní půjčka, která vás nedostane do potíží při onemocnění a dalších nenadálých událostech

 (Depositphotos)

Lidé, kteří se ocitnou ve finanční tísni, mají dosti často strach si půjčovat peníze od nebankovních společností i od své banky kvůli obavě z toho, že když se jim něco během splácení přihodí, dostanou se do ještě větších problémů. Na trhu se ale dají najít zajímavé produkty, díky nimž lze tyto obavy hodit za hlavu.

Pojištěná půjčka

Příkladem je Pojištěná půjčka. Jedná se o službu, v jejímž rámci můžete získat až úctyhodných 250 tisíc korun za férových podmínek, kdy si navolíte dobu splatnosti tak, aby vás jednotlivé pravidelné měsíční splátky příliš nezatěžovaly a nenarušily chod a rozpočet vaší domácnosti. Tato nebankovní půjčka je oproti mnoha jiným konkurenčním produktům výhodná především v tom, že si v jejím rámci můžete připlatit pojištění, které vás ochrání v nenadálých situacích.

Peníze na účet během jediného dne

Rychlá půjčka s pojištěním se hodí prakticky pro každého zájemce. Stačí splnit jen několik základních kritérií. Vyřízení je velmi snadné, dokonce se dá kompletně provést online, takže ani nemusíte chodit někam na pobočku a dlouze vyřizovat veškeré administrativní kroky. Peníze tato rychlá půjčka na účet slibuje už do 24 hodin od podání žádosti. Je-li kladně posouzena, splníte-li tedy nezbytné kroky a dodáte-li patřičné doklady a dokumenty, máte možnost disponovat potřebnými finančními prostředky skutečně rychle.

Proč se vyplatí pojištění?

Díky pojištění se již nemusíte obávat toho, že se dostanete do problémů třeba v okamžiku, kdy dlouhodoběji onemocníte a přijdete o svůj výdělek ve výši, na kterou jste zvyklí. V rámci služby lze pojistit i řadu dalších událostí. Typicky jde třeba o pojištění invalidity, pracovní neschopnosti následkem úrazu nebo o pojištění ztráty zaměstnání.

Pojištěná půjčka se dá využít na cokoliv, není tedy účelová. To znamená, že s poskytnutými penězi nakládáte dle svých potřeb. V současné době s nimi můžete třeba zaplatit letní dovolenou s předstihem, neboť ceny zájezdů jsou nyní atraktivnější nežli v hlavní sezoně. Dále se s nimi dají nakoupit různé potřeby a stroje na zahrádku, do jejíž renovace se možná v následujících týdnech hodláte pustit. Možností, které Pojištěná půjčka nabízí, je zkrátka celá řada.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.