Absurdní omyl dělníků! Během dovolené jí zbořili dům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Absurdní omyl dělníků! Během dovolené jí zbořili dům

Celý dům byl srovnán se zemí, protože firma přijela na špatnou adresu.
Celý dům byl srovnán se zemí, protože firma přijela na špatnou adresu. (Foto Facebook)

Návrat do reality bývá vždy trochu náročný. Vystřízlivění, které ale čekalo Sarah Hodgsonovou, bylo obzvláště kruté. Zatímco na dovolené nabírala sály, doma v Atlantě jí demoliční četa zbořila dům. Omylem!

Dům v Atlantě patří rodině Hodgsonové dlouhá desetiletí. Rodinné dědictví je ale chybou místní demoliční firmy nenávratně pryč. A důvod? Dělníci si spletli dům! Vinou této nedbalosti přišla Sarah o majetek i vzpomínky. A nebýt pozorné sousedky, neměla by majitelka domu ani tušení, že v době, kdy je zrovna na dovolené, se její domov právě proměnuje v hromádku suti.

Demoliční akce se všímavé sousedce nezdála, a proto raději Sarah zavolala, aby se zeptala, jestli se rozhodla dům srovnat se zemí. Otřesená Sarah sousedce odpověděla, že rozhodně netuší, co se u ní doma děje. „Ale támhle je někdo, kdo vám právě strhává celý dům k zemi!“ vykřikla vyděšeně do telefonu. Ochotná sousedka se ještě snažila celou situaci na poslední chvíli zachránit a šla za dělníky zjistit, co vůbec na pozemku tropí. Ti se s ní ale odmítli o čemkoliv bavit a se slovy, ať je zticha a hledí si svého.

Místo domova jim zbyla jen hromada suti.

Sarah tak z dovolené okamžitě zalarmovala další členy rodiny a až těm nepříjemní dělníci neochotně ukázali demoliční povolení. Tak se přišlo na jejich fatální chybu: Byli na špatné adrese! Už bylo ale pozdě, celý dům byl srovnán se zemí a zbyla z něj jen halda sutin... „Bydlela jsem tam 15 let. Ten dům byl vždy udržovaný, zaplacený, daně taky. Trávník byl posekaný, předzahrádka upravená, prostě ani náznak toho, že by byl dům připraven k demolici!“ stěžovala si Sarah pro agenturu AP. Jsem rozzuřená a v šoku. Pořád se budím a říkám si, jestli je to všechno jen špatný vtip,“ popisuje majitelka domu ztrátu svého domova.

Ani se jí neomluvili...

Stavební a demoliční společnost You Call It We Haul It (Zavoláte, odvezeme) se s majitelkou zbořeného domku odmítá bavit, dělá mrtvého brouka a nekomunikuje. „Nikdo se nám doteď ani neomluvil. Je smutné, že lidé z firmy, která nám sebrala domov, nemají zájem svou chybu ani nějak napravit,“ uvedla smutně Sarah, která celou záležitost řeší s policíi a právníky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.