Pekařce spadl do těsta diamant: Sušenka za 100 tisíc korun? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Pekařce spadl do těsta diamant: Sušenka za 100 tisíc korun?

Pokud drahokam nenajde, nahradí ho novým.
Pokud drahokam nenajde, nahradí ho novým. (Foto Profimedia.cz)

Na tomhle cukroví si můžete nepěkně vylámat zuby! Nesprávná doba pečení ale není důvodem, proč se jedna ze sušenek z trouby Dawn Monroeové stala tou nejtvrdší na světě. Při pečení jí totiž do těsta spadl drahokam!

Diamant v hodnotě téměř 100 tisíc korun se ještě donedávna blyštil na cukrářčině prsteníčku levé ruky, jako součást snubního prstenu se totiž před 36 lety účastnil její svatby. Od té chvíle ho nesundala, což také zapříčinilo netušenou nehodu. „Podívala jsem se na ruku a byl pryč! Zmizel někdy mezi válením těsta a tvarováním sušenek,“ vypráví majitelka cukrárny. Pekařka teď po drahém kameni vyhlásila pátrání mezi zákazníky.

D. Monroevová

„Rozšířili jsme varování, aby naše sladkosti zakoupené v posledních dnech jedli klienti opatrně, nechceme, aby si někdo vylámal zuby,“ pokračuje Dawn, které místní neřeknou jinak než Sis. „Ztrátu jsem obrečela, kdyby ho náhodou někdo našel, budu mu nadosmrti vděčná,“ přidává Sis prosbu. Jako odměnu nálezci slíbila pekárna spoustu sušenek zdarma!

Přečtěte si
j.p.toman
18. 4. 2024 • 14:00

V zastavárně říkali že to byl šmuk.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.