Co o vás prozradí spánek?! To budete koukat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co o vás prozradí spánek?! To budete koukat!

Spánek
Spánek (Pixabay)

Spánek je sladký, když se zakutáte do teplé postele. Každý z nás má svou oblíbenou polohu, ve které si odpočine nejlépe. Jaká je ta vaše a co to o vás vypovídá.

Na zádech Pokud spíte na zádech, znamená to, že jste rádi středem pozornosti. Jste optimistický jedinec, který by se rád pohyboval ve společnosti stejně smýšlejících lidí. Máte opravdu vysoká očekávání, vyžadujete to nejlepší jak od sebe, tak od ostatních. Člověk od vás s největší pravděpodobností uslyší spíše pravdu než nějakou milosrdnou lež. Na dosažení svých cílů pracujete nesmírně pečlivě a vytrvale. Hodně si užíváte, když před spaním ležíte v posteli a bilancujete, jak se vám plány plní.

Na boku

Pokud spíte na boku, zřejmě jste klidný, spolehlivý, pohodový, aktivní, cílevědomý a společenský typ. Vždy se těšíte na budoucnost, nelitujete minulosti, nemáte strach z budoucnosti. Jste vysoce přizpůsobiví bez ohledu na změny nebo situaci. Ve všem vždy hledáte světlou stránku. Jste si velmi dobře vědomi svých dobrých i špatných stránek, proto není snadné vás urazit. I během těžkostí máte na tváři vždy úsměv. Lidé, kteří spí na boku s koleny přitisknutými k břichu a jednou rukou buď zastrčenou pod polštářem, nebo na tváři, jsou považováni za přirozené myslitele.

Fetální poloha

Spíte stočení v poloze plodu? Tato poloha znamená, že hledáte ochranu, toužíte po tom, aby vám druzí rozuměli a pečovali o vás. Spánek v poloze plodu vám pomáhá odpojit se od světských problémů. Jste ostražitý člověk, který se neotevírá snadno. Máte potíže důvěřovat lidem. Pokud člověk spí v poloze plodu, cítí se nejlépe v blízkosti členů své rodiny nebo lidí, kteří hráli hlavní roli v jeho výchově. Jsou to plaché, citlivé, nevinné a odpouštějící osoby s čistým svědomím. Rádi spolupracují s úzkým kruhem lidí, které znají. Často také mají umělecké sklony

Na břiše

Spánek na břiše znamená, že máte silnou vůli, rádi riskujete, jste dobrodružní, dokážete efektivně vést ostatní nebo jim nabídnout pomoc. Preferujete spánek celých 8 hodin ne-li více, abyste zůstali plní energie. Vždy se vyhýbáte konfrontacím. V jakýchkoli extrémech se snažíte najít střední cestu. Zvládání kritiky však není vaší nejlepší vlastností. Studie ukázaly, že pokud člověk spí na břiše, s největší pravděpodobností pracuje v manažerských, bankovních nebo účetních pozicích. Pokud člověk spí na břiše s rukama na polštáři nebo kolem něj a s hlavou otočenou na jednu stranu, říká se tomu poloha volného pádu nebo poloha parašutisty. Takoví lidé mají hravou, volnomyšlenkářskou povahu a jsou vždy připraveni na dobrodružství. Jsou výřeční, někdy i drzí, ale vždycky duše společnosti.

Přečtěte si
Mirka Nová
16. 3. 2024 • 19:32

Podle mě je spánek důležitý pro naše celkové zdraví a pohodu, a proto je důležité dbát na jeho kvalitu. Já, pokud mám problémy s usínáním, tak sáhnu po Krupa Kratom, který si kupuji na internetových stránkách http­s://ww­w.adam­krupa­.cz/. Je to přírodní doplněk stravy, po kterém se uvolním a během chvilky usnu a ráno vstávám dokonale odpočatá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.