Překvapený pacient v nemocnici: Byt mu obsadili bezdomovci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Překvapený pacient v nemocnici: Byt mu obsadili bezdomovci

Bezmocný muž ležel ve vyškovském špitálu.
Bezmocný muž ležel ve vyškovském špitálu. (Ilustrační foto ČTK, Facebook)

Jako by neměl dost svých zdravotních problémů. Vážně nemocný muž z Vyškova se dozvěděl, že zatímco leží v nemocnici, v jeho posteli se válejí bezdomovci. Do bytu je pustila jeho přítelkyně.

Muž z vyškovské Tyršovy ulice je kvůli vážné nemoci už dva měsíce v nemocnici. Nedokáže nijak komunikovat. Ke zlepšení jeho zdravotního stavu určitě ale nepřispělo zjištění, že má byt plný lidí bez domova. Chyba s klíčemi

„Muž dal při odjezdu do nemocnice klíče od bytu své přítelkyni. To byla chyba, to ona pustila ty lidi do bytu. Tři se tam usadili nastálo, několik dalších se tam střídalo. Lidem v sousedství bylo divné, že se z bytu ozývá randál,“ uvedl šéf břeclavských strážníků Petr Sedláček. Strážníci vyrazili na místo a nestačili se divit. Bezdomovci nechápali, proč někomu vadí jejich přítomnost v bytě, když ho majitel stejně momentálně nevyužívá. Dali si ale říct a strážníkům odevzdali klíče a byt opustili. Sestra se postará „Předali jsme je sestře majitele bytu, které se pranic nelíbilo, kdo se v něm usadil. Slíbila, že se postará o prozatímní údržbu nemovitosti,“ dodal velitel vyškovských strážníků.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.