Po 9 letech se přiznal k vraždě přítelkyně: Tělo zazdil do baráku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Po 9 letech se přiznal k vraždě přítelkyně: Tělo zazdil do baráku!

Za zdí policisté odhalili ostatky zavražděné Italky.
Za zdí policisté odhalili ostatky zavražděné Italky. (Foto Policía Nacional)

Italská dívka s albánskými kořeny Sibora Gaganiová (†22) v roce 2014 jakoby zmizela z povrchu zemského. Dala kopačky svému španělskému, jenže se krásné Italky nedokázal vzdát a brutálně ji zavraždil. Její ostatky rozsekal, rozpustil v kyselině a nakonec zazdil v dřevěné bedně do podkroví jejího bytu ve španělské Málaze.

Marco Gaio Romeo (45) se k vraždě Italky přiznal španělské policii jen tak mimoděk, svědomí se v něm hnulo ve chvíli, kdy zahlédl zprávu o jejím zmizení na zdi policejní vyšetřovny. Policie proto případ znovu otevřela a rychle dořešila... Do spárů strážců zákona se dostal kvůli podezření z ubodání jiné své italské milenky Pauly (†28), což ovšem odmítá. Spontánně však policistům popsal, jak Gaganiovou v roce 2014 zabil. Že její tělo rozsekal na kusy a poté rozpustil v kyselině, ty pak rozdělil do plastových pytlů a zatloukl do dřevěné bedny. Tu pak zazdil za příčku v jejich podkrovním bytě.

Vrah Marco Gaio Romeo

Během vyšetřování v roce 2014 policisté nic nenašli, nyní – vyzbrojeni o nové informace – si už vzali na pomoc přenosný rentgen. A ten je přiměl udělat díru do zdi. Kromě rozpuštěných ostatků nebohé dívky v pytlích na odpadky našli španělští vyšetřovatelé i pugét květin. Policejní jednotka pro speciální případy bednu objevila i díky rozdílným kachličkám na zdi, za kterou Romeo bednu umístil. „Moje nejhlubší soustrast s rodinami Sibory i Pauly. Snad nalezly klid, který jim nebyl dopřán,“ uvedla Margarita del Cidová, starostka města Torremolinos ležícího v těsném sousedství Málagy. K vraždě Pauly, s nímž měl i dítě, se ale pořád nezná.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.