Recidivista (41) u soudu za vraždu Simony H. (†49): Po sexu milenku zapálil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Recidivista (41) u soudu za vraždu Simony H. (†49): Po sexu milenku zapálil!

Obžalovaný Karel K. přichází k soudu.
Obžalovaný Karel K. přichází k soudu.  (FotoAha! – Michal Israel Volf )

Případ, který otřásl lidmi z Jiříkova nedaleko Rumburka, začal v pondělí projednávat soud. Karel K. (41) dle obžaloby zavraždil Simonu H. (†49) poté, co se s ní vyspal.

„V rodinném domě poškozenou napadl kopy a údery do hrudníku, hlavy i obličeje a do dalších částí těla,“ popsal státní zástupce Vladimír Jan události z loňského února. Ženu pak v bezvědomí naložil do auta a odvezl do nedalekého lesa. „Zde ji polil benzinem a zapálil,“ doplnil žalobce. Obžalovaný ale vinu popírá, nic prý neudělal.

„Policie manipulovala s důkazy, s pohybem mobilních buněk. Ten den u mě Simona sice byla, ale po osmé večer, co jsme se spolu vyspali, tak odešla,“ uvedl před soudem. Důkazy jsou ale proti němu. Kriminalisté našli v jeho domě krvavé stopy oběti, její náramek a přívěsky. V lese pak ležel u cesty oharek s DNA obžalovaného. Proces pokračuje také dnes výslechy svědků a znalců.

V lese po vraždě zůstala ohořelá zem.

Udusila se benzinem

Simona H. před smrtí trpěla. Zemřela ale ještě dřív, než ji stihly pohltit ohnivé jazyky. Podle znaleckého posudku se totiž udusila. „Když ji obžalovaný poléval benzinem, probrala se z bezvědomí a vdechla kapalinu,“ stojí v obžalobě.

Nebezpečný deviant

U soudu vyšlo najevo, že má Karel K. s násilím na ženách zkušenosti. V minulosti byl odsouzen na 12 let za pokus o vraždu a znásilnění. Od té doby se též léčí se svojí sexuální deviací. Při styku prý vyžaduje násilí. Teď mu hrozí až výjimečný trest.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.