Zastřelil synka, ženu a pak sebe: Na smrti se rodiče domluvili | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Zastřelil synka, ženu a pak sebe: Na smrti se rodiče domluvili

Těla policisté zakryli zástěnou.
Těla policisté zakryli zástěnou. (Foto Aha! – V. Burian)

Smutně skončil pro mladou rodinu loňský předvečer adventní neděle. Muž (†34) v pražských Čakovicích zastřelil syna (†2), ženu (†32) a pak sebe. Policie nyní ukončila vyšetřování a řekla, proč k tomu došlo.

Těla u odpočívadla na cyklostezce spojující Letňany a Čakovice objevil kolemjdoucí. Kriminalisté na případu pracovali téměř 11 měsíců a nyní přišli s vysvětlením. „Vyšlo najevo, že se oba rodiče na tomto skutku domluvili a rozhodli se takto řešit pro ně údajně beznadějnou situaci. Otec tedy zastřelil svého syna, poté manželku a následně spáchal sebevraždu. Kriminalisté případ před několika dny odložili, jelikož pachatel zemřel,“ uvedli policisté na sociální síti X.

Táta od rodiny pracoval jako strážník městské policie, své blízké a sebe zastřelil legálně drženou zbraní. Důvodem mělo být podle dřívějších informací to, že chlapeček trpěl vážnou nemocí.

Máte trápení?

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.