Novou moderní eSIM kartu od SAZKAmobilu seženete za pár kaček. Jak na to? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Novou moderní eSIM kartu od SAZKAmobilu seženete za pár kaček. Jak na to?

 (SAZKA a.s.)

Umí ochránit vaše data i telefon, je moderní, šetří peníze i čas a stojí pár korun. Taková je novinka v podobě eSIM karty od SAZKAmobilu, kterou můžete mít u sebe na pár kliknutí. Prozradíme, proč byste ji měli chtít i vy, a poradíme, kde ji seženete se slevou 50 %.

Je ekologická, mnohem bezpečnější než ta klasická a ušetří vám čas, peníze i starosti. Taková je eSIM, tedy virtuální SIM karta. Do své nabídky ji nově zařadil největší nezávislý virtuální operátor SAZKAmobil a vy s ní můžete volat, textovat nebo datovat, aniž byste potřebovali klasickou plastovou SIMku.

Volání i data okamžitě na pár kliknutí

eSIM karta díky tomu přináší celou řadu výhod. V první řadě pro ni nemusíte chodit na pobočku nebo čekat, až vám přijde poštou domů. „Naši novou eSIM kartu si mohou zákazníci pořídit jednoduše v e-shopu nebo v internetové Samoobsluze a začít našich služeb využívat okamžitě,“ radí ředitel SAZKAmobilu Jan Schmiedhammer.

Klasická plastová SIM karta, která se vkládá do telefonu, má speciální čip. Ten shromažďuje data ohledně toho, k jakému operátorovi přísluší. Virtuální eSIM se namísto toho „jen“ nahraje do telefonu a vy si na ni jednoduše stáhnete svůj profil s veškerými informacemi, které potřebujete.

Ideální na zahraniční dovolenou

Také platí, že v mobilním zařízení můžete mít více profilů. To jinými slovy znamená, že si už nikdy nebudete muset vybírat, jestli si při dovolených v zahraničí zasunete do telefonu českou či lokální SIM kartu. Českou eSIM kartu od SAZKAmobilu budete mít v telefonu neustále, plastovou zahraniční si pak můžete zasunout do slotu. Díky tomu budete neustále v kontaktu s rodinou i přáteli z Čech, a využívat zároveň můžete například lokální mobilní data.

Stalo se vám, že jste si koupili nový telefon, ale nemohli jste ho začít používat, protože se do něj nevešla vaše stará SIM karta? Tento problém s eSIM už řešit nemusíte, připojíte se k ní totiž online. Neméně důležitou výhodou je, že je i mnohem bezpečnější. Pokud dojde k odcizení nebo ke ztrátě telefonu, eSIM z něj neodstraníte, a díky tomu tak můžete svůj mobil jednodušeji dohledat. A v porovnání s klasickou verzí je bezesporu také ekologičtější.

SAZKAmobil: levné volání i data spousta výhod

Nová eSIM, kterou podporuje většina novějších moderních telefonů a tabletů, ale není jediný důvod proč zvolit SAZKAmobil. Když do klubu největšího nezávislého virtuálního operátora vstoupíte, čeká vás celá řada výhod.

S předplacenkou voláte od 0,40 Kč za minutu a kromě toho si budete užívat spousty dat. Jejich cena startuje na 17 Kč za 1 GB, získat je ale můžete i zcela zdarma. 1 GB mobilního internetu je oblíbenou Odměnou za dobití za aspoň 300 Kč. Jen SAZKAmobil navíc mění telefonní čísla na šťastná díky loterii SAZKAmobil Šance, kde jste každý měsíc ve hře o minimální jackpot 250 000 Kč. Výjimkou však nejsou ani milionové jackpoty.

SAZKAmobil a virtuální eSIM karta jsou zkrátka neodolatelnou dvojkou. A vy si ji při objednání až do konce července můžete vyzkoušet za polovic. eSIM s úvodním kreditem 150 Kč seženete nyní jen za 75 Kč.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.