3 hity, které ovládnou sezonu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

3 hity, které ovládnou sezonu

.
(Pexels)

Letošní zima se nesla ve znamení experimentů. Pokračovat to ovšem bude i v teplém období roku. Jaro a léto nám s sebou přinesou množství zajímavých kousků.

Ptáte se, které hity ovládnou tuto sezonu? V následujících řádcích vám shrneme několik nejpopulárnějších a nejmodernějších trendů, ve kterých určitě zazáříte.

.

„Kreativita pochází z konfliktů nápadů.“ 

Donatella Versace

Crop topy vychází z módy

V posledních letech byly velice oblíbené topy odhalující bříško. Kvůli tomu se také rozmohl trend fitness. Každá žena chtěla světu ukázat své pěkně vypracované tělo. Zdá se ovšem, že letos budeme na sobě muset zamakat ještě více. Do módy totiž přichází jenom krátké podprsenky, které doplníte sakem nebo svetříkem. V současnosti existuje množství všelijakých podprsenek. Můžete vyzkoušet krajku, pestré barvy, třpytivé kamínky, tkaničky visící z její spodní části či zajímavé zapínání.

Najdete je například i prostřednictvím Factcool slevový kód. Krom toho, že budete zářit, z účtu vám neubude moc peněz. Podprsenku tak můžete využít nejenom při sportu, ale také jako součást vašeho každodenního outfitu.

.

Oldies jsou zpátky 

Všimli jste si, že opět přichází do módy kousky, které se nosily kdysi? Zalando lounge sleva vám nabízí oblečení jako šité pro takovýto moderní staře-nový styl. Devadesátky a osmdesátky jsou na vzestupu právě v 21. století. Klidně zkuste sáhnout až na dno svého šatníku, případně provětrat ten rodičovský. Na jaře a v létě vyniknete v kalhotových kostýmech. V šatníku by vám neměly chybět ani zvonové džíny s nízkým pasem.

.

Euforie ovládla svět

Viděli jste seriál Euforie? Jenom nedávno vyšla její druhá série a už stihla ovládnout módní svět. Nejde jenom o styl oblékání, ale hlavně o make-up. Na teplé období si tedy připravte to nejbarevnější oblečení, jaké si dovedete představit. Fantazii se už meze nekladou a nic není tabu. Originální a trendy tedy budete, když si na tvář nanesete cokoliv. Linka se vám ani nemusí podařit a vy i navzdory tomu zazáříte. V současnosti si ženy dokonce na oči kreslí srdíčka, květiny, oblaka a množství dalších zajímavých tvarů.

.

Na druhé straně je velmi populární i přirozenost. Její součástí jsou například i pihy na tváři. Někdo je ovšem má a někomu je život nedopřál. Právě proto si množství žen dělá falešné pomocí různých speciálních přípravků. Aktuální módní trendy do velké míry využívají fantazii. Proto se nebojte vylézt ze své komfortní zóny a klidně vyjděte na ulici oblečená a s make-upem, jakkoliv to chcete.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.