Jak nosit pánskou džínovou košili – praktické rady | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jak nosit pánskou džínovou košili – praktické rady

 (Unplash.com)

Džíny jsou jednou z nejoblíbenějších materiálů. Natrvalo se objevily v našich skříních a jen těžko bychom našli šatník, ve kterém by nebylo džínové oblečení. Jsou to především kalhoty, pánská džínová košile nebo bunda z džínoviny, to stejně oblíbené oblečení. Dnes vám ukážeme, jak nosit pánskou džínovou košili, abyste vždy vypadali stylově.

Pánská džínová košile: kdy po ní sáhnout? 

Pánská džínová košile je perfektním řešením, pokud vás omrzely klasické košile a hledáte něco ležérního, ale zároveň volného. Košile z džínoviny bude tou správnou volbou, protože kombinuje eleganci a svobodu. Výhodou džínových košil pro muže je také jejich univerzálnost: jsou skvělé pro mnoho příležitostí, mohou je nosit muži všech věkových kategorií a lze je snadno kombinovat s dalším oblečením.

Samotné džínové košile jsou dostupné v mnoha variantách. Snadno najdete formálnější, vypasovanou verzi i ležérnější, s kapucí a manžetami. Můžete si vybrat mezi různými odstíny džínoviny, saplikacemi a nášivkami: https://ozonee.cz/cze_m_Muzi_Kosile_Dzinove-kosile-419.html. Každá z možností si jistě najde své fanoušky a my vás ujišťujeme: díky takové košili budete vypadat velmi módně.

Pánská džínová košile: lze ji nosit k džínům?  

Nejjednodušší v stylizací jsou rozhodně hladké a jednoduché modely, které se hodí prakticky ke všemu. Pánská džínová košile se dá nosit k džínovým kalhotám, ale takové řešení vyžaduje cit pro módu. Pokud se rozhodnete pro džínovy look, musíte mít na paměti, že odstíny džínoviny by si měly být podobné. Dvě diametrálně odlišné barvy nemusí vypadat moc dobře. Džínové kalhoty a košile se navíc nejlépe kombinují s doplňky v univerzální barvě. Hnědá bude dobře fungovat: boty nebo pásek doplní outfit a zároveň se postarají o váš atraktivní vzhled.

Pánská džínová košile pro různé příležitosti  

Pánská džínová košile vám dává nespočet stylingových možností. Když se vám nelíbí běžné společenské oblečení, můžete si pod sako obléknout džínovou košili a cítit se volnější než v plném obleku. Díky tomu získáte ležérní, módní efekt. Doporučujeme především sportovní bundy v barvě, která prolomi džíny: možná hnědé nebo šedé? Plus chino kalhoty, mokasíny a je to hotové! Pracovní outfit hotový za pár okamžiků!

Pánskou džínovou košili lze se použít i jako sako nebo kardigan. Přehozená přes obyčejné tričko bude vypadat velmi stylově, zvláště v kombinaci s látkovými kalhotami, koženým páskem a teniskami. V tomto outfitu můžete vyrazit do kina nebo na rande. Určitě uděláte dobrý dojem!

Košile můžete samozřejmě nosit i sólo nebo přes tričko. Jen nezapomeňte vybrat správné doplňky. Kožený pásek, boty, sluneční brýle: to vše závisí na počasí a příležitosti.

Pánská košile je prvkém který stojí za to mít ve svém šatníku: https://ozonee.cz/cze_m_Muzi_Kosile-4506.html. Bude se hodit k doplnění ležérního outfitu a k běžnému večernímu nošení přes tričko. Navštivte obchod Ozonee a najděte si více či méně ležérní model, který se trvale objeví ve vašem oděvním repertoáru. Zveme na nákupy!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.