Bohemia Energy skončila, innogy Energie zdražuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bohemia Energy skončila, innogy Energie zdražuje

O kšeft tím pádem přišli herci Marek Daniel a Pavel Liška, kteří firmě dělali reklamu.
O kšeft tím pádem přišli herci Marek Daniel a Pavel Liška, kteří firmě dělali reklamu. (BOHEMIA ENERGY entity)

ŠOK na trhu s energií! Největší uskupení alternativních dodavatelů energií v ČR překvapivě ukončí činnost a dodávky elektřiny a plynu.

Skupina se zhruba 900 tisíci odběrných míst ukončila podnikatelskou činnost a dodávky elektřiny a plynu zákazníkům společností Bohemia Energy, Comfort Energy, Energie ČS, Europe Easy Energy a X Energie. Společnost přitom vylučuje, že by její klienti zůstali zcela bez energií. Dodávky jim prý zajistí hlavní dodavatel na daném distribučním území.

A další jobovkou je zpráva, že dodavatel plynu v ČR innogy Energie zvedne od 20. listopadu ceny plynu, u základního produktu Standard v průměru o 10,6 procenta. Měsíční platba v rodinném domě tak naroste o zhruba 200 korun, pro stávající zákazníky s fixovanými produkty cena zůstane. Důvodem pro změny ceníků je dramatický růst ceny komodity na velkoobchodních trzích. 

Přečtěte si
jity
14. 10. 2021 • 09:02

Ještě den před oznámení, že končí byla na ni reklama. Dělají z lidí blbce jako při měnové reformě. Tonda Zápatocký tvrdil, že měna nebude a druhý den ji vyhlásili.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.