Škodovka skončila na střeše, vytlačil ji náklaďák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Škodovka skončila na střeše, vytlačil ji náklaďák

Škodovka po nehodě skončila otočená v příkopu.
Škodovka po nehodě skončila otočená v příkopu. (Foto od čtenáře)

Řidič náklaďáku způsobil dopravní nehodu na silnici I/35 ve směru od Chrastavy na Liberec. Několikrát během jízdy naboural do bílé škodovky před sebou.

„Po připojení do pruhu mu najel těsně na kufr a pak do fabie opakovaně narazil, až se roztočila a po 300 metrech vyletěla ze silnice,“ uvedl jeden ze svědků nehody na sociálních sítích. Auto se převrátilo na střechu a skončilo ve škarpě. Zatímco řidič uvnitř havarované škodovky se snažil vysoukat z auta ven, náklaďák zmizel. „Řidič nákladního vozidla z místa ujel,“ uvedl policista Vojtěch Robovský.

Policie hledá svědky

Policie pátrá po viníkovi nehody a prosí případné další svědky o spolupráci. „Záznamy z palubních kamer ostatních účastníků provozu mohou dopravním policistům výrazným způsobem pomoci,“ vysvětlil policista. Lidé mohou přinést záznamy na Dopravní inspektorát v Liberci, nebo své svědectví zavolat na linku 158.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.