Šok na výletě: Auto spadlo do rokle... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šok na výletě: Auto spadlo do rokle...

Auto zastavil až náraz.
Auto zastavil až náraz. (Foto YouTube.com)

Nechybělo mnoho, a výlet rodinky z čínské provincie Sin-ťiang skončil tragédií! Když si dělali přestávku na odpočívadle u dálnice Duku a kochali se výhledem na malebné údolí, začalo jejich auto padat do rokle.

Jen taktak stačili vyskočit ven! Brzdy neměl v inkriminovanou chvíli kdo sešlápnout, řidič totiž venku zrovna rozléval nápoj z termosky a podával ho spoujezdkyni... Jakmile uviděl, že se auto rozjíždí, snažil se ho ze všech sil zastavit, neměl ale nejmenší šanci. Chlapci na zadním sedadle se naštěstí podařilo včas otevřít dveře a vyskočit, za ním se ven dostala i postarší žena, další žena sedící na místě spolujezdce už ale takové štěstí neměla – nedokázala si totiž včas odepnout bezpečnostní pás a zřítila se i s vozem dolů... Auto zastavilo až nárazem do pahoreku, který mu stál v cestě. Žena skončila s vážně zraněnou kyčlí v nemocnici. Policie teď vyšetřuje, proč vozu selhala ruční brzda.

Video nehody ke zhlédnutí zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.