Váhy, Blíženci, Býk, Ryby: Povaha psů podle znamení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Váhy, Blíženci, Býk, Ryby: Povaha psů podle znamení!

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Archiv ZEN)

Pořizujete si vždy pejska stejného plemene, věnujete mu stejnou péči, avšak pokaždé z něj vyroste povahově diametrálně odlišný pes? Mohou za to hvězdy! I u psích kamarádů totiž platí, že na jejich osobnost a charakter má vliv znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodili.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Vzdušné znamení, vládcem je Saturn a Uran

Pejsci Vodnáři jsou skvělými společníky, jsou svým páníčkům vždy oporou a radostí. Ke svému okolí jsou velice přátelští. Přímo baží po úspěchu a také ke svému životu potřebují pohyb. Pes ve Vodnáři potřebuje majitele, který se rád nechá inspirovat novinkami a občas s chutí vybočí ze zaběhnutého vzorce. Hodí se pro lidi narozené ve znamení Vah a Blíženců.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Vodní znamení, vládcem je Jupiter a Neptun

Pes Ryba je oduševnělý, klidný a rozvážný, ale také citlivý a mnohdy nerozhodný. Proto je zde velmi důležitá jeho výchova a vedení. Bude-li veden laskavě a vlídně, vyroste z něj přátelský a klidný pejsek, který zvládne samotu i kolektiv. V opačném případě z něj může vyrůst zasmušilý, někdy dokonce až nebezpečný bručoun. Potřebuje chápavého a citlivého pána, který je vnitřně vyrovnaný. Hodí se pro lidi narozené ve znamení Raka a Štíra.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ohnivé znamení, vládcem je Jupiter Tento pejsek je podnikavec plný neutuchajícího nadšení. Klidně bude ochotně celý den skotačit venku, miluje dobrodružství a tam, kde má prostor ke svým toulkám, je nejšťastnější. Proto se hodí spíše na venkov. Nejspokojenější bude v početné rodině, která si potrpí na výlety a sport a rozumí jeho přirozenému neklidu.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Ohnivé znamení, vládcem je Slunce Z těchto pejsků vyzařuje teplo, jistota a síla. Je vřelý, dobromyslný a má skvělou srst. Je to pravděpodobně nejpůsobivější pes ve zvířetníku. Lze z něj udělat ideální výstavní zvíře. Jako mladý bývá často hůře zvladatelný, ale když překonáte jeho pubertu, stane se oddaným a věrným všem, kteří ho mají rádi a berou ho takového, jaký je. Tito pejsci milují akci a změnu. Hodí se pro lidi narozené ve znamení Berana a Střelce.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Vzdušné znamení, vládcem je Merkur Tito pejsci milují změny a nové podněty. Jeví zájem o vše, jsou chytří, mají mnoho zájmů a proměnlivou náladu. Jsou spíše podnikaví než přítulní a jejich energie se projevuje hlavně neúnavností a hbitostí, takže se často zdají být nevychovaní. Pokud mají příležitost, stávají se ničiteli. Vytrvale štěkají, milují totiž vlastní hlas. Pes ve znamení Blíženců potřebuje tolerantního majitele se spoustou nápadů, který bude chápat jeho poněkud zvláštní povahu. Hodí se pro lidi narozené ve znamení Vodnáře a Vah.

Zbytek článku najdete v Nedělním Aha! 7.2.2021

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.