Okořeňte váš sexuální život luxusními hračkami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Okořeňte váš sexuální život luxusními hračkami

 (Eroticstore.CZ)

Už jste unavená z běžných erotických pomůcek? Ráda byste něco speciálního a luxusního co podtrhne vaší ženskost a noblesu? Není problém! Pořiďte si luxusní vibrátory, které uspokojí i ty nejnáročnější zákaznice.

Kvalita především

Ať už se chcete cítit luxusně během masturbace nebo při pohlavního styku, luxusní vibrátory jen podtrhnou onen výjimečný okamžik. Nechte se rozmazlovat a dopřejte si nejen intenzivní ale i výjimečný orgasmus s těmito drahokamy ze světa erotických pomůcek.

Tyto luxusní vibrující pomůcky nabízí spoustu zábavných a vzrušujících programů. Máte radši méně intenzivní programy, které zajistí pomalejší a záživnější nástup orgasmu nebo si raději zapnete intenzivní program, se kterým se na vrchol dostanete během pár minut ne-li vteřin? Volba je zcela na vás. Hebký silikon, ze kterého jsou tyto luxusní hračky vyrobeny, je příjemný a hladký na dotek. Pro plnohodnotný zážitek hračku namažte lubrikantem na vodní bázi. Luxusní vibrátor vám dopřeje hloubkovou masáž, vibrace ucítíte hluboko ve svém nitru. Podráždí váš bod-G a zaručeně vás dostanou až vrchol.

Udělejte si radost

Tyto hračky mají jednoduché ovládání, při masturbaci se nemusíte nijak soustředit. Stačí zmáčknout tlačítko a vybrat program, který vás vzruší a dokonale podráždí. Pokud dáte luxusní vibrátor do ruky svému partnerovi při milostných hrátkách, jistě ovládání okamžitě pochopí. Nechte ho, ať vás intenzivními vibracemi dráždí. Vibrátor váš sexuální život jistě okoření a dodá mu zcela nový rozměr.

Vyberte si luxusní vibrátor, který vás láká. Co byste ráda? Vibrátor, který si lze dát do kalhotek a nikdo nikdy nebude tušit, že si s každým krokem užíváte intenzivní rozkoš? Nebo ,,starou dobrou klasiku,” tedy vibrátor, který je dokonalý pro penetraci a stimulaci nejen zevnitř, ale i zvenčí? Nebo vibrátor, který podráždí tvého partnera stejně intenzivně jako tebe? Ať bude tvá volba jakákoliv, jistě s sebou přinese spoustu orgasmů a nezapomenutelných luxusních zážitků!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.