Diamant k Vánocům? Ano, můžete si to dovolit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Diamant k Vánocům? Ano, můžete si to dovolit!

 (KLENOTA)

S výběrem vánočních dárků si každoročně láme hlavu snad každý. Nikdo vám nedá správnou odpověď na otázku, kolik dárků je vhodné pod stromečkem mít, ani kolik za ně utratit. Průměrný Čech do vánočních dárků investuje 10 až 15 tisíc korun a za tento obnos pořídí zhruba 5 až 10 dárků. Ženy se zpravidla mohou těšit na kosmetiku, oblečení nebo třeba potřeby do domácnosti. Když se jich ale po pár měsících zeptáte, který dárek jim udělal o Vánocích největší radost, jen stěží si dokáží vzpomenout, co vůbec dostaly.

Upřednostněte tento rok kvalitu před kvantitou a darujte dárek s opravdovou hodnotou. Našim tipem na zaručený úspěch je diamantový šperk z pravého zlata. Je to přesně ten typ dárku, který v zapomnění jen tak neupadne, a navíc s ním ženu zaručeně ohromíte.

Jak moc ženy chtějí šperky?

Přestože o tom ženy nemluví, po špercích touží. Každá alespoň jeden šperk nosí a na další má zálusk. Pravdou je, že na rozdíl třeba od pekárny na chleba šperk zasáhne emoce. Je to velmi osobní dárek, který něco říká o vás, o obdarované a o vašem vztahu.

Jaká kritéria by ale měl šperk k Vánocům splňovat? Podle Jarmily Slívové z ateliéru KLENOTA je dobré držet se klasiky, tedy pokud muž nemá zjevné indicie, že si žena přeje něco konkrétního. „Muži se často bojí, že se netrefí do vkusu své ženy. Ve skutečnosti existují šperky, se kterými je těžké se netrefit. Patří sem třeba jemné diamantové šperky, které sluší bez výjimky každé ženě,“ radí. Jediné, co je důležité, je držet se barvy zlata, kterou žena nosí. Některé ženy v tomto totiž bývají vyhraněné. Jinak kupování šperků na Vánoce žádné speciální pravidla nemá. Hodí se jak náušnice, řetízky, náramky, tak i prstýnky. Mezi nejoblíbenější motivy na Vánoce patří srdíčka a šperky jednoduchého designu, vhodné na každodenní nošení.

Zlato nebo bižuterie?

Volba je samozřejmě i otázkou rozpočtu. Všeobecně panuje názor, že pravé šperky jsou luxus, který si může dovolit málokdo. Ale v dnešní době, kdy vládnou módnímu světu jemné a minimalistické šperky, to už vůbec neplatí. Exkluzivní šperk seženete již v cenové hladině do pěti tisíc. S tímto rozpočtem pořídíte v ateliéru KLENOTA třeba náušnice kruhy, které jsou teď hodně trendy nebo zlatý řetízek s diamantovým přívěskem. Všechny šperky jsou výsledkem poctivé ruční práce, máte tak jistotu nadčasové hodnoty. Samozřejmostí je certifikát pravosti a prodloužená doba pro výměnu 100 dní. Nebude to sice nejlevnější dárek, který jste kdy koupili, ale bude to ten dárek, kterým se obdarovaná ještě dlouho bude chlubit kolegyním v práci.

Vybrali jsme pro vás nejoblíbenější šperky s diamantem, kterými pod stromečkem zaručeně potěšíte:

1. Něco z lásky: Náhrdelník srdíčko

2. Něco univerzálního: Nadčasový náramek s diamantem

3. Něco minimalistického: Zlatý prstýnek s diamantem

4. Něco klasického: Briliantové náušnice pecky

5. Něco neotřele originálního: Náhrdelník s černým diamantem

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.