Štamgasti s registrací? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Štamgasti s registrací?

Tisková konference po jednání ministra zdravotnictví Romana Prymuly (za ANO) s ministrem školství Robertem Plagou (ANO).
Tisková konference po jednání ministra zdravotnictví Romana Prymuly (za ANO) s ministrem školství Robertem Plagou (ANO). (Reprofoto ČT)

Odhalování »vironošů« už i v hospodách? Podle ministra zdravotnictví Romana Prymuly (56, za ANO) by to mohlo u nás chodit podobně jako v Německu či Anglii, kde se návštěvníci restaurací a barů kvůli snazšímu odhalování musí registrovat.

„Plánujeme, že lidé, kteří budou chodit do restaurací, se tam zapíší,“ řekl Prymula při interpelacích ve Sněmovně. Kdy by na to mohlo dojít, zatím není jasné.

Přečtěte si
janapi
2. 10. 2020 • 09:17

Inka: Ono to vůbec nebylo vytrženo z kontexu....pan ministr to prezentoval jako hotovou věc. Teprve později-když lidé reagovali - začal brát zpátečku. On by si pan ministr měl uvědomit-že ani ten slavný západ nás nespasí-protože i tam mají stále velké problémy a proč stále máme po někom poklonkovat? Mimochodem v některých zemích registrace zkoušeli a po dvou dnech od toho upustili. Máme svoje vědce a ti jsou na vysoké úrovni a proč se máme o***t po západu?

Inka
2. 10. 2020 • 05:10

Vytržené z kontextu !!! Zatím se vůbec nepočítá s takovým opatřením, dává tomu v budoucnosti 10%... již to ministr pan Prymula několikrát vysvětloval, včera premiér pan Babiš a pořád národ pitomců a pisálků to nepobral !!!
Úmysl a štvavá kampaň opozice a antibabišovského hnutí...👎👎👎

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.