Nešťastní manželé z Ústecka: Život jim otravuje sousedova obří skládka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nešťastní manželé z Ústecka: Život jim otravuje sousedova obří skládka

Jiří Brunner ukazuje na pukající podpěrnou zídku.
Jiří Brunner ukazuje na pukající podpěrnou zídku. (Foto Aha! – Helena Lacinová, archiv rodiny)

Manželé Katarína (55) a Jiří (56) Brunnerovi už 11 let upozorňují na svého souseda bordeláře. Ten v těsné blízkosti jejich zahrady navršil už 10 metrů vysokou skládku. A ta stále roste!

Navýšení skládky nad terén mělo být podle nařízení úřadu odstraněno do 10. března 2019. Jenže to se nestalo a skládka u souseda Jana Krupaře naopak nabývá větších a větších rozměrů. Vizuální stránka je jedna věc, ovšem hromadu doprovází i další nepříjemnosti.

„Když silně zaprší, bláto se valí ze skládky až na náš pozemek. Na některých místech už praská zídka,“ povzdechl si Jiří Brunner, když ukazoval na plůtek mezi zahradami. Popsal, že soused ze sebe nechal raději udělat bezdomovce a je přihlášen na úřadě v Obrnicích. „To mu ale nebrání půjčit si drahý stavební stroj a navážet dál,“ je nazlobený Jiří Brunner. Žít vedle takové hory nepořádku není nic příjemného. Přes veškerou snahu rodiny se zatím nepořádek nezačal odstraňovat. Deníku Aha! se v těchto dnech vyjádření Jana Krupaře sehnat nepodařilo

Odpověď úřadů
„V současné chvíli je věc v řešení odvolacího orgánu na Krajském úřadě Ústeckého kraje na odboru stavebního úřadu,“ řekla Aha! tisková mluvčí Klára Vydrová. Jiří Brunner zatím na zlepšení čeká marně.

Přečtěte si
-bello-
26. 1. 2020 • 15:26

Podobně zoufalí jsou vlastníci bytů, kde stát nechal usalašit airbnb pronájmy , kdy bordel, špínu a smrad produkují po dnech se střídající turisté Jiná města a státy to řeší,ale u nás to řešila 4 roky Krnáčová a spol. a nyní Hřib a skončilo to jen pár korunami na daních víc. Soukromí a domov lidi kolem airbnb ztratili, tak jako tento zoufalý pán! Úplně na palici je NOZ, kdy v podstatě soukromý majetek je nedotknutelný i kdyby na sto honů smrděl a obtěžoval.

zadnice
26. 1. 2020 • 10:10

Neskutečně nemohoucí je náš "stát"!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.