Zoufalá Eva Burešová: Konec aktivního života | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zoufalá Eva Burešová: Konec aktivního života

Eva Burešová je, jak se říká, na rozsypání!
Eva Burešová je, jak se říká, na rozsypání! (Instagram)

Co nevidět přivede na svět druhé dítko. Byť má Eva Burešová (29) porod už »za pár«, snaží se stále žít aktivně. Jenže jak sama zjišťuje, už to vůbec není tak jednoduché! Nejen obrovské těhotenské břicho jí dává zabrat.

Na sociálních sítích sdílela své selfíčko, na němž vyčerpaně odpočívá v jakémsi obchodě s nábytkem, na sobě černobílé, volné šaty a tvář zkrabatělou smutným šklebem. Snímek pak opatřila hvězda seriálů ZOO a Slunečná popiskem: „Když chcete v posledních dnech ještě chodit do obchodu... Více sedím všude možně, než nakupuju,“ posteskla si.

Eva Burešová pro červencové vydání časopisu Maminka

Video se připravuje ...

„Bolavým zádům, nohám, všemu zdar!“ dodala maminka pětiletého syna Nathaniela, jemuž zakrátko přibude bratříček, nebo sestřička. Horkem i kily nabranými během těhotenství byla natolik zmožena, že se v popisku dopustila hrozné hrubky – slovo »bolavým« napsala s měkkým »i«.

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...

Svou chybu si uvědomila (anebo na ni byla upozorněna), jelikož ji vzápětí opravila se slovy: „A ještě k tomu bez mozku, že ani psát neumím...“ S nastávajícím tatínkem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem (35), se tomu od srdce zasmáli.

 



Přečtěte si
Shane26
14. 8. 2022 • 04:28

Ty jo! V 29 čeká už druhé dítě a chová se jako nezkušené prvnička! Ony jiné ženy nebyly těhotné nebo byly protekčně bez problémů?!🤔
Připomíná mi jistou Julii Červenou, která psala sloupky do Metra, myslím v r.2014. První byl nadepsán: "Jmenuji se Julie Červená, je mi 30 a jsem singl!"
Postupně někoho klofla, pak jen ona sama ze všech žen světa prožívala strasti jiného stavu, takže velmi podrobně popisovala své nevolnosti, až ji člověk litoval, že snad v příští chvíli vydechne duši, tak mladá! Problémem pro ni bylo shromažďování výbavičky pro miminko, pak jeho krmení, kdy za příprava sunárku byla na Michelinskou hvězdu. Pak k tomu musela vařit oběd i manželovi, pak prožívala další trable vdané ženy (v tom světě jediná!)...
A Metro jí stàle poskytovalo prostor! Bůh či Satan nás ochraňuj od takové kdákalky! Její muž musel být děsně zoufalý, když si tuhle pí redaktorku vzal! Ani ta její zřejmě věrná karikatura neukazovala nic, co by mi bralo dech a to už jsem měl šest křížků!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.