Květnové příběhy lásky a sexu: Mám tlustá stehna... Nářky, které muži nechtějí poslouchat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Květnové příběhy lásky a sexu: Mám tlustá stehna... Nářky, které muži nechtějí poslouchat!

Ženy se často trápí u zrcadla.
Ženy se často trápí u zrcadla. (Profimedia.cz)

Všechny to známe. Kolikrát už jsme stály nahé před zrcadlem a nahlas před manželem komentovaly, jak nám to dnes nesluší, jaké máme špeky na břiše a velký zadek... A to je chyba! Muži nesnášejí, když se jim ženy svěřují se svými nedostatky a projevují malou sebedůvěru. Poradíme vám, jak to změnit.

„Jednou z věcí, které mne dovedou naprosto znechutit, je to, že si moje žena neustále stěžuje, jak je ošklivá. Chystáme se večer ven, oblékneme se a ona poví: »Vypadám nemožně.« I když ji ujišťuji, že vypadá báječně, odporuje: »Vlasy mi odrůstají a v těch šatech jsem tlustá!« Než s těmi řečmi skončí, mám po náladě.“ Stanislav Vacek, Broumov

Neshazujte se, uvěří vám!

Muži si berou k srdci to, co slyší od žen, proto se před nimi nikdy neshazujte! Nepoukazujte na své nedostatky, dřív nebo později vás vezmou za slovo! Muži za žádnou cenu nechtějí poslouchat, že máte moc tlustá stehna, velký zadek, děsnou celulitidu, mastné vlasy, strie či špeky na břiše. Pokud se vám na sobě něco nelíbí, zkuste to změnit. A nebo o tom nemluvte!

Jak to řešit?

Naučte se milovat své tělo. Sepište si seznam dvaceti věcí, které se vám na vašem těle líbí. Až budete sama doma, zkoušejte si před zrcadlem svůdné pózy, ať vidíte, jak jste sexy. Ptejte se partnera, co se mu na vás líbí, a věřte mu. Nemějte strach, že zjistí, že nejste dokonalá. On už to přece ví. A přesto vás miluje. A pokud vás chválí, poděkujte mu, ale nikdy mu jeho názor nevyvracejte!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.