Květnové příběhy lásky a sexu: Jak docílit toho, aby mě manželka vítala v sexy oblečku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Květnové příběhy lásky a sexu: Jak docílit toho, aby mě manželka vítala v sexy oblečku?

Muži milují svůdné prádlo.
Muži milují svůdné prádlo. (Profimedia.cz, ara)

Muži touží po ženách, které jsou perfektními mámami jejich dětí, uvaří večeři, a ještě je ve dveřích přivítají v rajcovním prádle. Realita je ale často jiná a doma čekají unavené partnerky, které na sex nemají ani pomyšlení. Nový seriál deníku Aha! vám poradí, jak to jednoduše změnit a kromě pečlivé ženy doma najít i vášnivou milenku.

„Moje žena říká, že mě miluje, ale skoro nikdy mi to nedá najevo. Myslí si, že stačí říkat mi hezké věci, vyprat či uvařit mi moje oblíbené jídlo. To všechno  bych ale zvládl sám.

Ohromně by se mi však líbilo, kdyby se jednou kvůli mně oblékla do nějakého sexy oblečku a přivítala mě v něm, až se vrátím z práce. Moc by mě potěšilo i to, kdyby mi prostě sama od sebe řekla, že má na milování chuť a že po mně strašně touží.

Karel Jedlička, Luhačovice


Muži udržují rod, ženy jsou pečovatelky

To, že ženy dávají málokdy podnět k milování, je nejčastější mužská stížnost na něžné pohlaví. Podle odborníků na sexuologii však za vše může evoluce. Muži se zkrátka vyvinuli tak, aby je pohlavní pud neustále nutil k udržení rodu.

Ženy jsou zase od přírody uzpůsobeny k péči o děti. Ženy zahrnuly do své péče také muže a rády jim poskytují podporu a domácí servis. Když muži v minulosti navíc něco chtěli, bez okolků si o to řekli a dostali to.

Proto jsou dodnes přesvědčení, že mají právo vyžadovat sex. Dnešní ženy ale naopak chtějí, aby jim muži dali najevo, že jsou žádoucí, uznávané a obdivované. Pokud má žena pocit, že ji muž potřebuje, obdivuje a miluje, zatouží po sexu s ním častěji.

Sex ničí stres

Nejspolehlivějším tlumičem její touhy po sexu je naopak stres a věčný kolotoč práce, děti, nákup, vaření, úklid. Když od ní totiž neustále někdo něco očekává, stává se sex jen další povinností, kterou musí vykonat.

Umyjte nádobí a bude vášeň

Většina mužů ani netuší, že ženu daleko víc než pohled na ztopořený penis vzruší pohled na manžela, který jednou za čas přichystá večeři, umyje nádobí, udělá snídani a dává svoje špinavé prádlo do koše.

Bylo zkrátka dokázáno, že pro ženu není lepší afrodiziakum než muž, který jí doma pomáhá. Žena je odpočinutější, spokojenější a sama dostane chuť k milostným hrátkám.

Zítra: Proč se ženy chovají, jako by neznaly mužské tělo



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.