Květnové příběhy lásky a sexu: Pomoc! Přítelkyně se bojí mého penisu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Květnové příběhy lásky a sexu: Pomoc! Přítelkyně se bojí mého penisu

Muži nemají rádi pocit, že »to« jejich partnerka chce mít rychle z krku.
Muži nemají rádi pocit, že »to« jejich partnerka chce mít rychle z krku. (Profimedia.cz)

Nový seriál deníku Aha! pokračuje dalším problémem, který v posteli trápí muže.

Mnoho žen podle nich dokáže při sexu s jejich chloubou zacházet opravdu neohleduplně a bez zájmu. Muži nemají rádi dámy, které se v posteli chovají, jako by »to« chtěly mít co nejdříve za sebou. Jak to řešit?

„Nesnáším, když si ženy stěžují, že muži neznají předehru a zajímají se jen o prsa a vagínu. Ale ženy přece dělají naprosto totéž! Měl jsem přítelkyni, která si myslela, že když mě políbí a chytne za penis, budu spokojený.

Navíc, když se penisu ještě dotýkala s ostychem, nebo naopak jako by to bylo ošklivé zvířátko, které kouše, ztratil jsem veškerou chuť na sex.“

František Nový, Kadaň

Penis není nabitá zbraň

Samy víte, jak je to nepříjemné, když vás muž popadne za prsa, párkrát přejede rukou pod kalhotkami a očekává, že budete vzrušená a umírat blahem. Možná vás to překvapí, ale u mužů je to stejné.

Muže rovněž velmi mrzí, když s jejich penisem zacházíte, jako by to byla nabitá zbraň, která vám může ublížit, nebo které se štítíte. Pánům připadá, že se vám nelíbí jejich tělo, nebo že nevíte, co je dovede vzrušit.

Když se navíc ze všeho nejdříve vrhnete na penis partnera, může mít pocit, že ho chcete co nejdříve vzrušit, abyste to už měla za sebou.

Zeptejte se jak to má váš partner rád

Jak to ale řešit? Spřátelte se s partnerovým penisem! Staňte se báječnou milenkou a otevřeně se zeptejte partnera, jaké hlazení, líbání a laskání a kde se mu líbí, a jak naopak nemá rád, když se ho dotýkáte.

Milujte celé tělo partnera přesně tak, jak chcete, aby on miloval vás! Dejte svému protějšku najevo, že vás přitahuje a v sexu se nebojte projevit své emoce a vášeň.

Mějte na paměti, že partnerova erekce nemusí nutně znamenat, že váš podíl na sexu je u konce a partner je připraven ke styku. Muž se rozhodně nechce cítit jako pouhý objekt sexu – tvrdý penis, který chcete použít.

Zítra čtěte: Proč mužům vadí, když před nimi kritizujete svůj vzhled

Čerpali jsme z knihy Tajemství mužů, která by měla znát každá žena z nakladatelství Columbus.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.