Květnové příběhy lásky a sexu: Můj muž chce jen rychlovku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Květnové příběhy lásky a sexu: Můj muž chce jen rychlovku...

Ženy rychlovka moc netěší.
Ženy rychlovka moc netěší. (Profimedia.cz)

Květnový seriál deníku Aha! o nesnázích v partnerských vztazích pokračuje dalším dílem. Tentokrát se zabýváme věčným problémem většiny žen, které touží po dlouhém romantickém milování, kdežto jejich protějšek dává přednost několikaminutové rychlovce. Jak to ale řešit?

Manželovi jde jen o sex

„Přála bych si, aby se David choval v posteli romantičtěji. Někdy, když můj muž začne milostnou předehru, zdá se mi, že se mu do toho ve skutečnosti nějak nechce. Vím, že mě má rád, ale když se milujeme, zdá se mi netrpělivý a mám pocit, že ho mé tělo příliš nezajímá. Připadá mi, jako by to chtěl mít co nejrychleji za sebou, jen abychom byli u toho »hlavního«. Já mám ráda, když je milování dlouhé se spoustou mazlení a hezkých slovíček, zatímco jemu jde jen o sex. Navíc při takové rychlovce můžu rovnou zapomenout na orgasmus.“ Alena Krejčí, Tábor

Muži zbožňují smyslný sex

Muži v sexu na rozdíl od žen chtějí více spontánnosti, fyzické vášně a hravého a smyslného sexu. Soustředí se na dosažení cíle, kdežto ženám jde víc o vytvoření vzájemného spojení a intimity. Pro většinu mužů je tedy mnohem snadnější mít živočišný sex než se dlouze milovat, zatímco u žen je tomu právě naopak.

Chyba, kterou my ženy děláme, spočívá v tom, že partnera posuzujeme podle toho, že s námi chce mít jenom sex. Muži si proto často připadají jako sobci, pokud by po partnerce chtěli jen rychlovku bez dostatečné předehry a silných emocí. Pravda je v tom, že muži by byli lepšími, pozornějšími a citlivějšími milenci, kdybychom jim občas dovolily, aby s námi měli čistě jenom sex bez milování.

Jak tedy problém řešit?

Pokud se vám partner během předehry zdá být duchem nepřítomný, zeptejte se ho, zda se snaží přes mazlení co nejrychleji dostat, protože má chuť jen a jen na sex. Možná je unavený a líný a má náladu na méně svádivý a rychlý sex. O všem si promluvte a partnerovi dovolte, aby po vás směl občas požadovat jenom sex.

Třeba budete překvapená, jak vás vzrušila partnerova vášeň a touha po vás. Je pravděpodobné, že i vás pak taková rychlovka potěší. A vůbec se při tom nemusíte bát, že už vás partner nemá rád a nestojí o vzájemně projevované city.  Samozřejmě dojděte ke kompromisu, aby váš sexuální život nebyl jen samotným sexem podle partnera, ale zároveň ani soustavným milováním se tak, jak to vyžadujete vy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.