Květnové příběhy lásky a sexu: Nemůžu se milovat v hotelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Květnové příběhy lásky a sexu: Nemůžu se milovat v hotelu!

Mnohé ženy potřebují mít při milování pohodu domácí ložnice.
Mnohé ženy potřebují mít při milování pohodu domácí ložnice.  (Profimedia.cz)

Mnoho žen v posteli trápí zásadní problém: nemohou se na milování soustředit. Vadí jim třeba, že je v pokoji moc světla, nebo se bojí, že je při milostných hrátkách někdo uslyší. Jsou podrážděné a upjaté. A jejich partneři naštvaní... Co s tím dělat?

Sex na dovolené je utrpení

„Kdykoli jedeme s manželem na dovolenou a dojde na milování v hotelovém pokoji, velmi znervózním. Nejsem si jistá, zda nás nebude přes zeď slyšet, a vadí mi i hluk z hotelové chodby. Nemůžu se na sex soustředit a uvolnit se. Neustále poslouchám, co se kolem nás děje. Manžela to pochopitelně vždycky naštve a je pak mrzutý. Nevím, co s tím mám dělat.“ Jitka Nová, Plzeň

Někdo nás může slyšet...

Tento problém trápí velké množství žen i jejich partnerů, kteří si stěžují, že když dojde na sex, jsou ženy přehnaně zaujaté prostředím. Ženy si stěžují na hluk, světlo či přílišnou tmu. Mužům tyto věci nevadí, jejich mozek se soustředí jen na »to». U žen tomu tak není.

Ženy »hlídají«

Odborníci zjistili, že ženy se nemohou radovat z milování, pokud nejsou zcela uvolněné a oproštěné od rušivých vlivů a obav. Jejich mozek je zvyklý zpracovávat několik úkolů současně. Kdyby se v dávných dobách souložící dvojice soustředila jen na milování, mohla by se lehce stát kořistí nějakého útočníka. Někdo při souloži musel dávat pozor, a tohoto úkolu se ujala žena.

Co radí odborníci?

Žena by měla svému milenci důvěřovat a on by se měl na oplátku postarat o to, aby partnerku netrápil žádný stres a cítila se bezpečně. Psychologové také radí pustit tichou romantickou hudbu, která překryje zvuky zvenčí. Mnoho žen znervózňuje i fakt, že by na manželské milostné hrátky mohly přijít jejich děti.

Odborníci radí v takovém případě počkat, až potomek večer skutečně usne, nebo využívat k milostným hrátkám každou chvíli, kdy dítě hlídají prarodiče. A jedna rada na závěr! Rozhodně se nedoporučuje mít při sexu jako zvukovou kulisu zapnutou televizi s fotbalovým zápasem. To vydýchá málokterá z dam.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.