Květnové příběhy lásky a sexu: Moje milenka je postelová řečnice! Ze sexu mě bolí hlava! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Květnové příběhy lásky a sexu: Moje milenka je postelová řečnice! Ze sexu mě bolí hlava!

Sexuální žvanilky muže vyděsí.
Sexuální žvanilky muže vyděsí. (Profimedia.cz)

Libujete si v posteli v dlouhém popisování svých pocitů? Nezavřete pusu ani v nejlepším? To patříte do kategorie žvanilek, které muže odpuzují stejně jako ženy, které ze sebe při milování nevydají ani hlásku. Jak to změnit?

Při sexu nezavře pusu

„Moje nová přítelkyně v posteli nezavře pusu. Mám rád ženy, které se v posteli nebojí projevit a říct si, co se jim líbí. Tohle je ale moc! Její milostné litanie se nedají poslouchat. Sotva se začneme milovat, spustí: »Ach, bože, miluji tvůj horký jazyk v mých ústech... Chutnáš báječně... Ano, teď mi tuhnou bradavky... Ach, ano... Tvoje stehna jsou tak pevná.« Ze sexu mě teď jen bolí hlava. Netuším, co s ní mám dělat.“ Daniel Chalupa, Milevsko

Žvanění sex zničí

Takové chování muže v posteli odrazuje. Odvádí je to od prožívání rozkoše a váš partner se navíc cítí povinen na popis vašich pocitů odpovídat. Čím více mluvíte, tím víc jeho mysl pracuje, až nakonec muž jen přemýšlí a nic necítí a sex si nemůže užít. Dokonce i když říkáte to, co pro muže může být vzrušující, pouhý akt soustředění se na vaše slova nakonec jeho pozornost přesune pryč od sexuálních pocitů, a on o sex ztratí zájem.

Proč ženy povídají a povídají...

Může to být tím, že je žena příliš nervózní či plachá. Mluvením uvolňuje napětí. Bohužel se ale z vášnivé milenky změní ve žvanilku.

Soustřeďte se na sebe

Poslouchejte při milování samu sebe. Zjistíteli, že skutečně hodně povídáte a vaše milování neustále popisujete, soustřeďte se více na své prožitky a oddejte se rozkoši. Pokuste se pocity více prožívat a méně o nich mluvit. Vzdychejte, to ano! Ale pozor na výkony hodné komentátora!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.