Letní ovoce: Malinové brownies

POTŘEBUJETE: 50 g cukru krystal 140 g hladké mouky 80 g holandského kakaa sůl ½ balíčku prášku do pečiva 300 g čokolády 250 g másla 4 vejce 200 g malin
Troubu předehřejeme na 160 °C. Formu vyložíme pečicím papírem nebo vymažeme máslem a vysypeme kakaovým práškem. V míse smícháme cukr, mouku, kakao, sůl a prášek do pečiva. V kastrůlku na mírném ohni rozpustíme čokoládu a máslo. Směs odstavíme a necháme vychladnout. Potom postupně vmícháme vejce a vše společně prošleháme. Tekutou vlijeme do mísy se sypkou a vytvoříme vláčné těsto, které rozetřeme na připravený plech. Posypeme malinami a pečeme 20 až 30 minut. Brownies musí být uvnitř kypré, skoro až mazlavé. Necháme vychladnout.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 23.