Večeře pro lepší spánek: Pohankové rizoto s kuřecím masem

POTŘEBUJETE: 200 g pohanky 200 g kuřecích prsou 1 šalotku 200 g mrkve 2 lžíce olivového oleje 30 g parmazánu
Pohanku před vařením důkladně propláchneme studenou vodou. Dáme ji do hrnce a vaříme pod pokličkou na mírném ohni zhruba 15 minut. Po uvaření slijeme přebytečnou vodu. Kuřecí prsa si nakrájíme na nudličky. Šalotku a mrkev nakrájíme na proužky. Maso a nakrájenou zeleninu restujeme v hlubší pánvi po dobu několika minut a po té necháme dusit pod pokličkou. Pak pohanku přisypeme k masu a vše spolu dobře zamícháme. Při podávání můžeme ozdobit čerstvě nasekanými bylinkami, zakápneme olivovým olejem a posypeme nastrouhaným parmezánem.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 4.