Večeře, co zahřeje: Kovbojské fazole

POTŘEBUJETE: 1 lžíci oleje 1 cibuli 2 stroužky česneku 250 g mletého masa sůl mletý pepř oregano 2 papriky 1 plechovku drcených rajčat 3 lžíce kečupu 1 hrnek uvařených červených fazolí 1 menší plechovku kukuřice chilli koření cukr bylinky dle chuti
Na trošce oleje si krátce osmahneme pokrájenou cibulku a česnek. Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a posypeme oreganem. Do osmahnutého masa přihodíme nakrájenou papriku a krátce orestujeme. Poté do směsi vylijeme drcená rajčata a kečup. Necháme probublávat zhruba 10 minut. Nakonec přidáme předem namočené a uvařené fazole, kukuřici, dochutíme špetkou chilli, solí, pepřem a případně i cukrem. Servírujeme hojně posypané bylinkami například s domácím pečivem.
Více receptů najdete v tištném Aha! pro ženy číslo 46.