Krkovice s restovanou cibulkou

POTŘEBUJETE: 500 g vepřové krkovice 1 česnek 2 cibule sůl pepř ocet tymián oregano máslo chléb
Vepřové maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme z obou stran. Ke krkovičce připravíme restovanou cibulku. Ve woku rozehřejeme olej, necháme rozpustit máslo, orestujeme na něm cibuli, přidáme nadrobno nasekaný česnek, tymián a oregano. Osolíme a opepříme a cibuli necháme zkaramelizovat. Pak přilijeme kapku octa, promícháme a dáme do misky. Na rozehřátý gril vložíme krkovičku a pečeme z obou stran. Pak přidáme nakrájený chleba a necháme ho také chvíli opéct. Opečené maso vložíme k cibuli, aby nasákla vypečenou šťávu. Chleba potřeme česnekem, položíme na něj zkaramelizovanou cibuli a navrch krkovičku.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 32.