Panenka v parmské šunce

POTŘEBUJETE 450 g vepřové panenky 100 g parmské šunky
Na marinádu: olej 1 lžíci kečupu 1 lžíci sojové omáčky 1 lžíci sladké chilli omáčky rozmarýn
Vepřovou panenku očistíme. Z kečupu, sójové omáčky, nasekaného rozmarýnu, oleje a chilli omáčky připravíme marinádu, ve které necháme maso alespoň 3 hodiny rozležet. Maso vyjmeme z marinády, osušíme ubrouskem a každý kousek omotáme plátkem šunky. Podle potřeby šunku přichytíme jehlou. Panenku ogrilujeme ze všech stran, přibližně 3 – 4 minuty. Pak maso přesuneme na okraj roštu a ještě asi 4 – 5 minut necháme dopéci. Podáváme se zeleninovým salátem.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 32.