Po 20 letech skončila v nekonečném seriálu! Alespoň o tom je přesvědčena sama Jaroslava Obermaierová (79) neboli největší drbna z Ulice Vilma Nyklová. Naposledy točila dva dny v květnu a od té doby nic!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To snad ne ?! Pamatuji si, jak ještě poměrně nedávno LV hlásala do bulváru něco ve smyslu, že paní Jaroslava O. je její milovaná.. Zřejmě ta hláška měla informovat veřejnost, že je ona její oblíbená herečka a osoba..
POKUD to LV myslela vážně, mohla by se za ni přimluvit, aby si ji v té Ulici nechali a dopřáli jí více prostoru, ne ? Ale zdá se, že se děje opak. Té pani se prostor ubral a je odsunuta k zapomnění.. ? Přitom p. Jaroslava je typ, který přitáhne k obrazovkám dost diváků. Hlavně ty starší, předpokládám. No právě tito diváci na penzi mají obvykle dost času sledovat takové seriály.. Já to nesleduji, ale tu paní mám docela ráda.
Pro ty, co všechno chápou jen z materiální stránky, je asi opravdu k nepochopení, proč chce tahle paní nadále hrát v tom seriálu. Já mám pocit, že si prostě zvykla na ten kolektiv – je to jakoby její rodina. Nechce ji ztratit.. Paní Jaroslava O. je ale opravdu dobrá herečka a neměly by ji odtud vyhazovat. Má milé srdce a hezké charisma. To je dnes nedostatkový, vzácný produkt. Něco, čeho je ve světě málo. Ona je prostě lidská..
Já tedy nevím, k čemu tu vlastně komentuji. Seriál Ulice mě málem unudil k smrti už kolem 30. dílu. Protože můj otec to sleduje - už od začátku - a je to inteligentní člověk, dostal nedávno seriál druhou šanci. Bylo mi divné, proč se na ten děs dívá. Nebylo možné to vydržet ani do třetiny. A to tam ještě nebyla Vondráčková. Zřejmě si u toho mentálně odpočívá.
Někteří lidé prostě se seriály žijí a stárnou a těm potom třeba chybí ty postavy, které si na počátku oblibili.
Ulici sleduji od samého počátku. Nemyslím si, že by Vilma Nyklová mela zmizet z Ulice. Nechápu proč se s její roli nepočítá ??? Jsou tam jiné role, které jsou nudné, nezajímavé.. Mimochodem.vymena Šárky Vaculíkove za Sandru Novákovou mě nenadchla...!!
Před pár dny jsem četla,že v Ulici má tak 2 natáčecí dny měsíci,tak jaké pak "přišla jsem o práci". Předpokládám,že jako herečka hraje i v divadlech a nepočítá,že jí bude donekonečna živit to veledílo Ulice
Jí právě vyhovovalo těch pár natáčecích dnů v měsíci. Proč jí na tom záleží je obsahem článku. Má ten kolektiv a to natáčení ráda. Co je na tom k nepochopení?
Když tam můžou pořád zaměstnávat dědu Hrušínského , který tam taky hraje dobrých 20 let a je na tom zdravotně špatně , proč by měla končit paní Obermaierová ? Ten její seriálový syn , který se na ní stěžuje může být rád , že hraje vedle paní Jarky , které jako herec nesahá ani po kolena !!!