Letní zelenina: Květákové kari s cizrnou
POTŘEBUJETE: 2 lžíce BILLA BIO Slunečnicového oleje lisovaného za studena 2 BILLA BON VIA cibule šalotky 2 česneky BILLA BIO 2 cm zázvoru 2 lžíce kari koření 1 květák 2 plechovky cizrny (BILLA Bio) 1 kokosové mléko (BILLA Bio) ½ plechovky sekaných rajčat 200 ml vody 2 hrsti BILLA Easy špenátu sůl pepř 300 g dlouhozrnné rýže (BILLA Bio) 1 hrst BILLY Easy špenátu 1 hrst plátků mandlí
Na slunečnicovém oleji osmažíme najemno nakrájenou šalotku, česnek a zázvor. Přidáme kari koření a očištěný květák rozdělený na růžičky. Promícháme, přisypeme propláchnutou cizrnu z plechovky, kokosové mléko, drcená rajčata a vodu. Vaříme 25 minut. Dochutíme solí, pepřem. Podáváme s vařenou rýží, čerstvým špenátem a plátky mandlí.
Véíce receptůnajdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 31.