Domácí pečivo: Bezlepkový banánový chlebíček

POTŘEBUJETE: 100 g Univerzální bezlepkové směsi Labeta 150 g rozpuštěného másla 50 g Rýžové hladké mouky Labeta sůl ½ sáčku Vanilinového cukru Labeta 1 lžičku Kypřicího prášku do pečiva bez lepku Labeta 4 vejce 2 velké nebo 3 malé banány cukr nebo jakékoliv sladidlo podle chuti
Vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme máslo a rozmačkané banány. V jiné míse smícháme mouky s kypřicím práškem a vanilinovým cukrem. Všechno smícháme dohromady. Vedle v nádobě vyšleháme bílky se solí a sníh opatrně vmícháme do těsta. Pečeme v chlebové formě cca 30 minut na 180 °C.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 7.