Máme rádi houby: Rizoto se zeleninou

POTŘEBUJETE: 205 g rýže 500 ml vývaru z kostí sůl sádlo 1 cibuli 100 g mražené zeleniny (hrášek, mrkev, kukuřici) 200 g čerstvých hub
Rýži dáme vařit a zalijeme vývarem. Zakrytou dusíme přibližně 15 minut. Na pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, opražíme ji. Čerstvé houby umyjeme, očistíme a pokrájíme na plátky. Dáme je do pánve a dusíme s cibulí. Pak přidáme zeleninu a promícháme. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme dál. Hotové houby se zeleninou pak přidáme k rýži a dobře promícháme. Ještě společně podusíme. Před podáváním můžeme posypat sýrem.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 37.