Potupný plán Meghan: Harry jako oběť zvrácenosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Potupný plán Meghan: Harry jako oběť zvrácenosti

Vévodkyně Meghan a princ Harry.
Vévodkyně Meghan a princ Harry. (Foto Profimedia.cz, Reuters, Twitter)

Manželka prince Harryho (35) se musela definitivně zbláznit, nebo jen měla vše dopředu pěkně vymyšlené. Podle britských médií je jejím současným plánem vrátit se mezi přátele z Hollywoodu. Ale její muž to kvůli manželčiným rozmarům údajně pěkně schytává.

Podle některých zdrojů svého vyvoleného bez skrupulí  „tepe“ za to, že jeho tělo není zrovna ukázkové a že by měl honem „mazat“ do tělocvičny, jak uvádí web Tn.cz. V Kanadě totiž měl princ přibrat nějaké to kilo navíc, ale vévodkyně mu to údajně rozhodně nehodlá tolerovat.

Na zdokonalení formy mu přitom už nezbývá moc času. Dvojice má totiž podle některých informací v plánu strávit část léta v Los Angeles, kde se mají setkat i s mnohými hollywoodskými hvězdami. Jenže „baculatý“ Harry je aktuálně pro Meghan, která se chce zásadně ukazovat jen v nejlepším světle, tak trochu komplikací. „V poslední době přibral pár kilo, zejména v oblasti obličeje, a Meg mu nařídila, aby to vyřešil,“ prozradil zdroj blízký královské rodině.

„Meghan to všechno organizuje a Harry se ubírá jejím směrem. Chce, aby vypadali jako milionáři, až se ukáže na večeři s Georgem a Amal Clooneyovými, takže bude muset také zapracovat na jeho stylu. Jeho šatník bude méně usedlý," řekla dotyčná zasvěcená osoba portálu Express s tím, že její manžel projde i velkou stylistickou proměnou, jak uvádí Tn.cz.

Princi  tedy nezbývá nic jiného než makat, aby si svoji drahou polovičku nepopudil a aby nebylo doma příliš dusno.



Přečtěte si
tryskomys
15. 2. 2020 • 15:56

Nemusím nic dodávat,ukazuje se v celé kráse její zvrácená povaha,to dítě bude ve všem tom blahobytu chudák.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.