Přísná matka Kate: Sama se bavila a děti ošidila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přísná matka Kate: Sama se bavila a děti ošidila!

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (profimedia.cz)

Jaká matka je Kate Middletonová? Celkem přísná! Svým dětem, které má s princem Williamem, totiž zakázala, aby šly na akci, kde rozhodně nechyběla zábava a kreativita!

S manželem princem Williamem vyrazila Kate Middletonová v šatech od Alexandra McQueena na Royal Variety Performance 2019. Ačkoliv byla akce velmi atraktivní i pro malé děti, vévodkyně svým miláčkům účast na akci zakázala! Jak to? Děti prý žadonily, aby se mohly na představení také podívat, Kate však byla podle pluska.sk tentokrát nekompromisní a své potomky s sebou nepřivedla, protože druhý den je prý čekalo brzké vstávání do školy.

Middletonová tak ratolesti ochudila o krásný večer a také o setkání s herci z představení o Mary Poppinsové, kterou miluje snad celá Anglie. To, že královští potomci zůstali doma, Kate ani Williama netrápilo a užili si příjemný společný večer. Podle některých svědků vypadali jako každý běžný zamilovaný pár na rande.

William a Kate představili třetího potomka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.