Hvězda Ordinace Robert Jašków: Hrůzný zážitek na pohřbu bratra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Ordinace Robert Jašków: Hrůzný zážitek na pohřbu bratra

Robert Jašków má za sebou velmi bizarní zážitek.
Robert Jašków má za sebou velmi bizarní zážitek. (Foto Aha! – Martin Hykl, Robert Klejch, TV Nova, ara)

Tohle nevymyslí ani tvůrci Ordinace! Robert Jašków (49) alias doktor Leoš Mára z nekonečného nováckého seriálu si většinu života myslel, že je jedináček. V Polsku měl ale čtyři sourozence. Při pohřbu svého nově nalezeného bratra se pak dokonce díval na urnu s jménem Robert Jašków!

Když mu bylo deset let, jeho tatínek opustil maminku a odešel do Polska. „Až v roce 2006, kdy mi bylo sedmatřicet, jsme se dozvěděl, že mám sourozence. Tehdy jsem si vzpomněl, že když jsem byl malý, tak mi máma říkala, že ještě někdo někde je... Ale když jste dítě a táta odejde, tak to nějak vypustíte,“ vysvětluje herec situaci v pořadu Blízká setkání Terezy Kostkové (43).

Bratři přes e-mail
Jeho polská rodina ho vyhledala na internetu a zkontaktovala. „Přišel mi e-mail od nějaké Uršuly z Polska, že má bratra Michala a já že jsem zřejmě jejich bratr. Za dva týdny přišel další e-mail z Polska. Od Boženy, že má bratra Roberta a já jsem asi také jejich bratr. Nevěřil jsem vlastním očím,“ popisuje komplikované rodinné vztahy.



Plánují cestu
Ale jako by toho nebylo málo. Jeho o deset let starší bratr, který nese stejné jméno Robert, nedávno zemřel. „Byl jsem na pohřbu a tam byla urna se jménem Robert Jašków. Kdyby se to natočilo, nikdo tomu neuvěří,“ směje se představitel doktora Máry ze seriálové Ordinace. „Najednou přede mnou stála bratrova maminka. Zadívala se na mne a říká, kdo jsem. Já odpovídám – Robert. Ona jednoho pochovala a teď jsem tu stál já... Bylo to bizarní.“

Se svou novou rodinou je dále v kontaktu a s manželkou Petrou Jaškówovou (50) prý už plánují další cestu za příbuznými. „Píšeme si, máme se rádi,“ dodává trojnásobný otec.

Rodinný propletenec
Jak k této zapeklité rodinné situaci vlastně došlo? „Pátral jsem a zjistil, že se otci v Polsku narodili Boženka a Robert. Poté jsem se v Česku narodil já, pak od nás odešel a narodila se Uršula a Michal,“ vysvětluje herec plodné cestování svého tatínka.

Herec Robert Jašków sice hraje často grázly, v reálu je ale prý úplně jiný. Na rozhovor s ním se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
26. 10. 2019 • 02:18

Hvězda Ordinace? Ta to potom jo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.