Dominika Gottová zkolabovala: Nepomohly ani prášky na uklidnění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dominika Gottová zkolabovala: Nepomohly ani prášky na uklidnění

Dominika Gottová před lety s otcem.
Dominika Gottová před lety s otcem. (Profimedia.cz a archiv D. Gottové)

Velmi otevřeně promluvila nejstarší dcera Karla Gotta (†80) o posledních dnech života svého táty. Podle Dominiky Gottové (46) její otec věděl, že umírá. A spolu s ním to tušily i jeho dcerky Charlottka (13) a Nellinka (11).

„Měly o něj velký strach, spinkaly s ním a byly mu na blízku,“ prozradila po pohřbu svého táty Dominika. „Když jsem s ním mluvila naposledy, asi tři dny před jeho odchodem, říkal mi, že jsou stále s ním a že je to pro něj obrovská podpora v těžkých dnech. Táta byl se smrtí smířený, až mě z toho mrazí,“ dodala Gottová.

Poté, co se 2. října ráno od nevlastní mámy Ivany Gottové (43) dozvěděla, že její otec podlehl akutní leukemii, Dominika psychicky zkolabovala. Musela si dokonce vzít několik prášků na uklidnění, protože nebyla ničeho schopná. Teď už je jí lépe. „Bylo mi úděsně. Ale už se začínám oklepávat. Člověk to musí brát tak, že každému z nás rodiče dříve či později odejdou. Můžu být vděčná za to, že jsem tu tatínka měla do osmdesáti,“ napsala magazínu Aha!TV.

MÁ NOVOU PRÁCI

Před odletem na pohřeb nastoupila Dominika do nové práce. „Dělám v centru Helsinek v moc pěkné sushi restauraci a jsem strašně šťastná,“ pochlubila se.

Nejsmutnější návrat domů: Dominika Gottová se přiletěla rozloučit s tátou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.