Překvapivá zpověď Kopřivové: S Jágrem to úplně neskončilo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Překvapivá zpověď Kopřivové: S Jágrem to úplně neskončilo…

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová spolu po rozchodu dobře vycházejí.
Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová spolu po rozchodu dobře vycházejí. (Foto ara)

Veronika Kopřivová se na finále České Miss 2019 poprvé ukázala na veřejnosti se svým partnerem Miroslavem Dubovickým (27). Zároveň poprvé od rozchodu s Jaromírem Jágrem (47) promluvila o tom, jak to s hokejistou mají.

Přestože hokejista se po boku nové ženy zatím neobjevil, Kopřivová se novým »úlovkem« pochlubila krátce po jejich rozchodu. Zda důvodem, proč ukončila poměr s hokejistou, byl model Dubovický, rázně odmítla. „Míra není nikoho náhradník, je nový a jiný," řekla dle Blesku Kopřivová.

Zatímco jiné páry českého showbyznysu po rozchodu vedou mediální bitvu, Kopřivová s Jágrem jsou příkladem, že to lze i bez toho. „S Jardou jsme stále v kontaktu, voláme si a také jsme se viděli. Jsme oba rozumní lidé a nebudeme na veřejnosti dělat scény nebo hrát divadlo," tvrdí Kopřivová.

Modelka si vztah s novým partnerem užívá a vypadá šťastně. „S Mírou je to prostě fajn, sedli jsem si. Ve všem si rozumíme, máme stejný humor, trávíme společně většinu času, ale v jedné domácnosti nebydlíme,“ svěřila se dle Blesku.

Kopřivová po rozchodu s Jágrem: Žužlání prstů s novým chlapem!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
lekno
31. 8. 2019 • 20:47

Keď sa mužovi nechce oholiť sa, po pár dňoch sa može zmeniť na velebného kmeťa. Nič proti tomu - každý má svoj vkus a dámy obľubujúce tento trend ho možu aj za bradu potiahnúť. Tiež prakticky sa dá umyť taká brada v tanieri, napr. pri papaní polievky. Zatiaľ z Jaromíra ešte ctihodný kmeť nie je ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.