Jágr váží 118 kg: Zhubni, mlsoune! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágr váží 118 kg: Zhubni, mlsoune!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (ForMen)

Přítelkyni Veroniku má hubenou jako proutek, ale sám pěkně nakynul! Hokejový génius Jaromír Jágr (47) po svém dlouho očekávaném comebacku přiznal, že po ledě tahá 118 kilogramů. A vyhlásil velký plán na zhubnutí!

Nevypadá otyle, možná jen přehání. „Dost jsem přibral. Mám sto osmnáct kilo, a to se asi těžko dá hrát,“ zachmuřeně tvrdil po duelu v Havířově, svém prvním po roční zápasové pauze.


Cože, 118 kg? Tolik přece nikdy neměl! Rekordní váhou, o níž mluvil, bylo 117 kilo z léta 2007. Během prázdnin míval vždy problém, nakonec i uplynulé léto se vyšplhal na 115 kg. „Jsem nějakej tlustej, to není možný,“ poslal fanouškům videovzkaz a mnul si druhou bradu. „Protože papáš tohle!“ skočila mu do řeči Veronika a mávala čokoládovou sušenkou.


Jasně, strava je největší problém. Miluje české jídlo, hutné omáčky od maminky a všechno sladké. Ještě na Floridě na něj Verča dohlížela, pekla mu i bezlepkové sladkosti. „Je to výborný, cítím se po nich lehký,“ chválil si »Džegr«. Jenže jeho milá pořád někde poletuje a přísun kalorií nemá pod kontrolou.
A tak na sebe Jarda musí vzít bič sám a hlavně omezit mlsání! „Máme už jenom tři zápasy do play off, to bude asi jiný rachot. Musím být fit,“ slíbil si.

Potřebuji rychle 12 kilo dolů...
Den po svém návratu do zápasu zase naplno trénoval. „Jsem mile překvapený. Vůbec nejsem unavený, což jsem nečekal,“ pochvaloval si.

Čím si to vysvětlujete?
„Asi jsem shodil pár kil. Člověk během utkání i po něm nemá chuť jíst. Může za to hlavně únava a vlastně ani není čas. V průběhu dne se také nemůžeš cpát. Tyhle věci si myslím, že mi pomohou.“
Takže budete hubnout?
„Jde o to co nejrychleji váhu ztratit, ale na druhou stranu rozumně. Když ubude až příliš rychle, ztratí se také síla. Svaly totiž odcházejí první.“
Jaká je ideální váha, které chcete docílit?
„Když jsem končil v NHL, měl jsem asi 103 kg. Ideální bude kolem 106 kilo, takže ještě dvanáct potřebuju dostat dolů.“
Máte nějaký dietní plán?
„Ne, to přijde se zápasy.“

Jágrovy půtky s váhou
„Vážím 117 kilo, nikdy jsem neměl víc! Pokud to neshodím, bude to velký problém... Na druhou stranu mít kila navíc je někdy dobrá věc. Je to jako když trénuješ s vestou.“
Srpen 2007

„Zhubnul jsem, dřív jsem měl 115 kilo, a to je těžké hrát s takovou váhou, když mají všichni osmdesát. Chtěl bych je vidět jezdit s třicetikilovou vestou... Ale co, zase jsem silnější u mantinelu.“
Květen 2015

„Jsem nějakej tlustej, to není možný. 115 kilo no, nedá se nic dělat. Snad to co nejdřív shodím, s tím se hrát nedá.“
Červenec 2018

Na video s Jaromírem Jágrem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
italiano
10. 3. 2019 • 10:43

Netrénoval kvůli zranění tak moc jako dříve. Změna jídelníčku nepomůže, ale všeobecněto je vše o životním stylu. Člověk se nepotřebuje týrat ve fitku a jíst jen zeleninu aby byl štíhlý.Přirozená fyzická aktivita je zaručený recept jak dosáhnout štíhlsoti nebo aspoň přiměřené tělesné váhy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.