Zemřel Karel Gott (†80): S legendou odešla i jedna celá epocha | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zemřel Karel Gott (†80): S legendou odešla i jedna celá epocha

Karel Gott
Karel Gott (Facebook)

Chvíle, kterou si nikdo neuměl představit, bohužel nastala. Karel Gott (†80) odešel. Nenávratně, navždy. Zpěvák podlehl zdravotním problémům spojeným s akutní léukémií, kterou veřejně přiznal v polovině září. V srdcích milionů fanoušků u nás i v zahraničí zůstává prázdné místo, které už nikdo nezaplní. Truchlí i rodina a kolegové z branže. Mistr zemřel doma v úterý krátce před půlnocí v kruhu své rodiny.

Odešel Zlatý hlas z Prahy, zpěvák s nádherným, sametovým tenorem, který během své hudební dráhy nikdy neměl konkurenci. Bohužel i v jeho životě nastaly horší časy, kdy se v posledních letech musel potýkat s těžkou nemocí – rakovinou lymfatických uzlin, následně s akutní leukémií. Problémy se poprvé ohlásily v roce 2015. Koncem října byl náhle hospitalizovaný kvůli potížím se srdcem. Jenže příhoda ohlásila závažnější diagnózu. Lékaři Mistrovi oznámili, že jde o rakovinu. Následně se podrobil dlouhé léčbě, ale srdcem byl stále u svých fanoušků, rodiny, manželky Ivany (43) a dcer Charlotty Elly, Nelly Sofie, starší Dominiky a Lucie.

Právě pro ně je jeho odchod nejtěžší, 40-ti násobného Slavíka ale oplakává celý národ. Karel Gott byl legendou, fenoménem i velkým gentlemanem. Zapomenout se nedá…

Na jeden z posledních rozhovorů s Karlem Gottem se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ines
2. 10. 2019 • 19:50

Pani novinari vymazali jste ze zivota karla Gotta jeho vnuky,takze zustali po nem manzelka a ctyri dcery a taky dva vnuci!!!

mbmb
2. 10. 2019 • 13:20

Hlavně by měla odejít Šmuclerová která dovolila praseciny nevídaných rozměrů denně rozebírat v novinach

travina
2. 10. 2019 • 13:09

Pro avenetu ... jaképak "dříve dobrý"? On totiž nebyl pouze dobrý zpěvák, on byl NEJLEPŠÍ a JEDINÝ zpěvák několik desetiletí a to až do konce jeho života

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.