Životní partner Jitky Molavcové: První foto po ochrnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Životní partner Jitky Molavcové: První foto po ochrnutí!

Jitka Molavcová se může radovat. Její lásce se prý ulevuje.
Jitka Molavcová se může radovat. Její lásce se prý ulevuje. (archiv Blesku)

Vše je na dobré cestě! Přátelé herce a životního partnera Jitky Molavcové (69) zveřejnili po roce a půl jeho léčení první fotografii, která ukazuje, že se uzdravuje. Podle informací deníku Aha! by Alfred Strejček (77) mohl strávit doma dokonce už letošní léto.

„Borec. Mistr Alfred Strejček. Rok a půl ve špitálech. Srší energií, zarputile bojuje, a hlavně se uzdravuje,“ napsal o víkendu na Facebooku podnikatel Tomáš Ságl ke snímku pohádkového Plaváčka, který na konci roku 2017 kvůli nespecifikovanému viru přestal chodit a ochrnul. „Frede, smekám. Děláš nám obrovskou radost a brzy ji zase budeš jako dřív ve velkém rozdávat,“ doplnil k fotce z kladrubské léčebny.



Mluví a chodí
Už loni na podzim herec a recitátor po měsících cvičení opět začal mluvit a chodit. „Má ohromnou vůli, navíc je stále pozitivně naladěný, nevzdává to,“ řekl už dříve deníku Aha! zdroj ze Strejčkova okolí. Nyní k tomu upřesnil, že by už v létě mohl být z léčebny doma.

Dvě manželky
Alfred Strejček byl dvakrát ženatý. První manželka, herečka Consuela Morávková (74), známá např. ze seriálu Třicet případů majora Zemana jako polská tanečnice Zaza v baru Bílé linky, ho opustila a odjela do zahraničí. Druhá, atletka Jarmila Nygrýnová (†45), podlehla v roce 1999 rakovině. Herec má dvě dcery a dvě vnučky. S Jitkou Molavcovou se sblížili po roce 2000.



Přečtěte si
htrzpetr
19. 6. 2019 • 09:07

----------------Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : ito.mx/zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.