Zoufalá Jitka Molavcová: Její Fred Strejček na ARO! Izolace kvůli záhadnému viru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zoufalá Jitka Molavcová: Její Fred Strejček na ARO! Izolace kvůli záhadnému viru

Jitka Molavcová
Jitka Molavcová  (archiv Jitky Molavcové)

Chudák Jitka Molavcová (68). Doufala, že Alfréd Strejček (77), její životní partner, po léčení v Kladrubech začne chodit. Místo toho museli známého recitátora převézt do nemocnice na ARO kvůli těžkému zápalu plic.

S touto nemocí se snad v poslední době roztrhl pytel. Bojuje s ním v nemocnici v Blansku už několik dní zpěvák Laďa Kerndl (73), podlehli mu v únoru herec Petr Oliva (†75) a kameraman Stanislav Milota (†85). Zápal plic je obrovská hrozba. Zejména pro ležící pacienty.

Záhadný vir
Nejhorší je, že původně umístili Alfréda Strejčka v benešovské nemocnici na interní oddělení na jednotku intenzívní péče. Jeho zdravotní stav se ale bohužel náhle zhoršil natolik, že lékaři museli narychlo změnit původní plán. „Ve čtvrtek jsme museli pana Strejčka přemístit na ARO,“ přiznal jeden ze zdravotníků. Fred, jak mu přátelé říkají, podle informací Aha! nemohl dýchat. Jako by nestačilo, že před půldruhým rokem po ataku nějakého záhadného viru přestal ze dne na den chodit, mluvit a vůbec se hýbat. Nyní ho ohrožuje zápal plic.

Naprostá izolace
Nikdo k němu nesmí, návštěvy nejsou povoleny nejen kvůli chřipkové epidemii, ale protože na ARO leží lidé, kterým jde o život. Přitom to loni už vypadalo, že se blýská na lepší časy. Strejček například začal v kladrubské léčebně po roce a půl mluvit.



Přečtěte si
althealewi...@...
25. 2. 2019 • 19:27

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

adeso
25. 2. 2019 • 11:15

Molavcová je mi u gatí, ale panu Strejčkovi přeji, aby se ze všeho dostal a ještě pár let nás bavil a vzdělával.

jity
25. 2. 2019 • 08:34

Životní partner? Byla jsem na tom, že je vdaná. Strejček měl sportovkyni a ta mu zemřela. Tak holt se dali dohromady na stará kolena.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.