Životní partner Molavcové Alfred Stejček: Vrátila se mu řeč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Životní partner Molavcové Alfred Stejček: Vrátila se mu řeč!

Molavcová měla dokonce se Strejčkem společný pořad.
Molavcová měla dokonce se Strejčkem společný pořad. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský a ara)

Konečně na ni promluvil. Plaváčkovi z pohádky Tři zlaté vlasy děda Vševěda Alfredu Strejčkovi (76) se vrátila řeč. Známý recitátor před rokem zčistajasna přestal chodit a mluvit. Jeho životní partnerka Jitka Molavcová (68) byla zoufalá. 

Zpěvaččin přítel, muž, který jí byl oporou, se loni na podzim najednou přestal hýbat. Na vině byl podle lékařů nějaký záhadný virus. Strejček musel být hospitalizován.
„Vážení přátelé, vzhledem k okolnostem týkajících se mého zdravotního stavu, jsem nucen zrušit veškeré své umělecké aktivity do odvolání, a přerušit tak své účinkování na dobu nezbytně nutnou k uzdravení se,“ oznámil před rokem příznivcům Fred na svých stránkách.

A zrušil všechna nasmlouvaná vystoupení. Nyní je zřejmé, že se již začíná uzdravovat. Návrat řeči je dobrým znamením. Molavcová, která Freda, zatím stále upoutaného na lůžko, navštěvuje téměř denně, viditelně pookřála. Stále na přítele mluvila, vyprávěla mu, co je nového a to zřejmě přineslo ovoce.

Nakonec rozvod z lásky

Jitka Molavcová byla vdaná za scenáristu a spisovatele Jana Petráně (81). Prožili spolu třicet let, děti neměli, Petráň měl už syna z předešého vztahu. Kvůli Alfrédovi Jitka už nefunkční manželství ukončila. Je s podivem, že se jak ona, tak Fred nikdy ke svému vztahu veřejně nepřiznali. I když už si o něm štěbetají ptáci na střeše.



Přečtěte si
Beninecka
31. 8. 2021 • 14:07

Podle me byla pekne pitoma a hloupa kdyz zila 30 let s nejakym sobcem ktery sam mel alespon jedno dite a ji nedopral zadne ale konec koncu je to jeji zivot a jeji vlastni blbost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.