Suchý a Molavcová: Měli spolu někdy něco? Oba konečně promluvili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Suchý a Molavcová: Měli spolu někdy něco? Oba konečně promluvili!

Jitka Molavcová a Jiří Suchy - jak to tedy bylo?
Jitka Molavcová a Jiří Suchy - jak to tedy bylo? (Pavel Machan,Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Legendární dvojice Jiří Suchý (82) a Jitka Molavcová (64) spolu vystupují už neuvěřitelných 45 let a patří ke stálicím české umělecké scény. Leckoho už určitě napadlo, jestli mezi nimi opravdu ani jednou nepřeskočila jiskra… Po tolika desetiletích se Suchý konečně rozpovídal!

Dvojice poskytla společný rozhovor magazínu Instinkt a Jitka byla pořádně překvapená, když zjistila, co z jejího dlouholetého kolegy vypadlo. „Já si na Jitku jako na ženu myslel. Byly to takové okamžiky. Opravdu dovede být přitažlivá,“ prozradil Jiří. Šokovaná Molavcová hned reagovala. „To jsi mi nikdy neřekl! Vzhledem k tomu, že on byl ženatý a já vdaná, tak to nešlo,“ vysvětluje.

Což je odpověď, u které se ihned naskýtá otázka: Pokud by tenkrát ani jeden nikoho neměl, skončili by nakonec spolu? Zajímavostí je, že Jitku vlastně tenkrát »objevil« už bývalý kolega Suchého Šlitr. „O každé přestávce jsme s Jirkou komentovali dívky v publiku. Říkali jsme si tipy, kde sedí hezká holka. Jirka si Jitky všiml, a tak ji vlastně objevil, i když se pak už nikdy nesetkali,“ vzpomíná Suchý. Skladatel totiž zemřel zhruba měsíc po tomto prvním setkání. Jitce Molavcové bylo tenkrát 19 let



Přečtěte si
pohadkamaje
29. 7. 2014 • 21:09

Aha, tak ty jsi ještě ke všemu blbá! Mluvím o tobě, ty věčně pochcaná stará štětko!

abstinent
28. 7. 2014 • 23:32

Normálně spolu psích jí,to je jasný.měli se i brát

jity
28. 7. 2014 • 11:21

Přece nebudou vytruovat, že si spolu občas užili. Co je komu do toho, jejich věc.

xsedmikraska
28. 7. 2014 • 08:50

Molavcovou Jitku jsem měla možnost shlédnout naživo v jednom divadelním pořadu. Zjistila jsem, že je to žena, která má neskutečné charizma a dokázala nastolit svým vystoupením veselou, uvolněnou atmosféru. Fakt jsem zírala, přes Tv jsem ji takhle nevnímala. Takže se vůbec nedivím, že muži v jejím okolí tu a tam po ní zatoužili.

mnpv
28. 7. 2014 • 06:39

Nemusím ani jednoho a jestli spolu šu.ka.li je mi naprosto jedno. Možná by měli na co vzpomínat. I když oba vypadají odjakživa tak nějak ne.šu.katelně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.