Zdeněk Godla: Exekuce neplatím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zdeněk Godla: Exekuce neplatím!

Zdeněk Godla  v seriálu Most!
Zdeněk Godla v seriálu Most! (zdeněk godla, seriál most)

Jde z role do role, ale na exekuce kašle! Zdeněk Godla (44) alias cikán Franta z MOSTu! teď točí jako o závod, a tak by mohl začít postupně splácet 21 exekucí za téměř milion korun. Jak ale sám přiznává, zatím neplatí nic. Čeká, až si naspoří tolik, aby to mohl zaplatit všechno najednou! 

Godla točí seriál Ordinace v růžové zahradě, objeví se v historickém filmu Il Boemo a nyní dokončuje práci na nové komedii Štěstí je krásná věc. „Od natáčení MOSTu se mi hodně změnil život. Mám hodně nabídek a lidi mě poznávají na ulici. Je to takový jiný, než to bylo,“ těší Zdeňka.


Díky Ordinaci si může řijít až na 90 tisíc korun měsíčně a jak přiznává, je to pro něj velká finanční injekce, kterou chce použít na umoření svých dluhů v celkové výši 915 935 Kč. „Role v Ordinaci mi určitě pomůže splatit dluhy. Shromažďuji si to, takže je to super. Protože mám toho víc, tak si z každého něco shromažďuji a až to bude celé, tak právníci to dají dohromady a zaplatí se to,“ vysvětluje svůj plán herec.
I když podle svých slov řeší celou situaci s právníky, ale těžko říct, jestli je v jeho případě dobré čekat, až našetří necelý milion korun. To určitě několik měsíců, možná i let, potrvá a mezitím mohou u exekucí nabíhat vyšší a vyšší úroky. Rodák z Chomutova si ale stojí za svým.


Ve filmu hraje sám sebe
Podobně jako Godla je na tom i postava, kterou ve filmu Štěstí je krásná věc hraje. „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje. Před kamerou si zahrál s hvězdami jako jsou Petra Hřebíčková (39), Karel Zima (41) nebo Jan Dolanský (41).


Na video se Zdeňkem Godlou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Barce736
26. 12. 2019 • 11:53

Stejně zdrhne i z této práce, nepotřebuje pracovat,musel by třeba časem platit dluhy.Co vydělá utratí a slušným lidem se vysměje.

frantikdobry
8. 11. 2019 • 13:26

Jak je možné že toto vše cikánům nebo chcete li Rómum u nás prochází? Podívejte se na na něj jaký je to typický " vyčůránek". Za nic neplatí, dluží kde může, podvádí úřady a jen se směje jak jsou kolem něj všichni ostatní bezradní. Jak může někdo pobírat dávky a přitom mít příjem prokazatelný za natáčení. Jak k tomu příjdeme my, bílí kteří musí za vše a všude platit a nikdo nám neodpustí ani korunu? Začínám se cítit já diskriminovaný a ne oni. Udělá s tím darebákem někdo už pořádek tak jak to bylo dřív. Například ho poslat přímo do basy? F.

aveneta
12. 6. 2019 • 08:43

6010.....to máte svatou pravdu, přesně ten tzv. vychcaný cigoš, který to má promyšlené dopředu, když se tedy zadařilo !!!!!

6010
10. 6. 2019 • 10:12

Rodák z Chomutova to má dobře promyšlené.Žádné průběžné splácení exekuce, ale až našetří milion, tak s ním někam foukne a bude si užívat života.To je zřejmě jeho strategie.Tito lidé nejsou hloupí.To jen my bychom koukali dluh umořit co nejdříve, aby se nám tzv. neokotil o ještě jednou takový.Je to "chytraček". Nejsem na něj vůbec zvědavá.Žádný zázrak to není.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.