Mrazivá zpověď hvězdy Ulice: Těžké deprese a závislost na alkoholu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mrazivá zpověď hvězdy Ulice: Těžké deprese a závislost na alkoholu!

Seriál Ulice.
Seriál Ulice. (TV Nova)

Sympatická herečka Alena Mihulová (53) si ve svém životě sáhla na dno. Po smrti milovaného manžela Karla Kachyni (†79) se psychicky zhroutila. Žal zapíjela alkoholem, na kterém si vybudovala závislost a trpěla depresemi.

Seznámili se, když jí bylo sedmnáct během natáčení filmu Sestričky. Ze strany Mihulové šlo o lásku na první pohled, chodili spolu v utajení deset let, než se vzali. S Kachyňou herečka prožila období plné štěstí a lásky i období plné smutku a depresí.

Když slavný režisér těžce onemocněl, slíbila mu, že se o něj postará a svůj slib také dodržela. „Kdybych svůj slib, že se o něho postarám sama až do jeho smrti, nedodržela, nedokázala bych s tím žít,“ svěřila se herečka týdeníku Aha! pro ženy.

Poslední dva roky jeho života prožívala Mihulová těžké období, nemoc změnila jeho osobnost. Po smrti režiséra zůstala herečka úplně sama, propadla alkoholu a depresím. „Přestože manželova smrt nebyla bleskem z čistého nebe, já netušila, jak moc fyzicky mi bude chybět. Jak nesmírně budu postrádat jeho objetí a pohlazení, poplácání po prdelce, naše společné sezení u televize, kdy jsem ho škrábala na hlavě a on ě na zádech, nebo společné vaření a postrkování u kuchyňské linky. Netušila jsem za jeho života, jak intenzivně jsem vnímala naši vzájemnou lásku, jak jsem si byla jistá tím, co máme,“ svěřila se hvězda seriálu Ulice.

Mihulová se uzavřela do sebe, nechtěla chodit mezi lidi, neměla chuť s někým mluvit a zůstala na vše úplně sama. Naštěstí se časem dokázala postavit na vlastní nohy, velkou zásluhu na tom mají psychoterapie. Od té doby Mihulová nepocítila žádné deprese. „Je to už patnáct let a musím to zaklepat, ale neobjevily se podruhé,“ svěřila se v rozhovoru pro týdeník.

 Polášek musel úplně do naha! V Ohnivým kuřeti ho svlékla Mihulová!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
7. 4. 2019 • 19:26

Vole, to je tak mrazivá zpověď, že jdu nastavit termostat na 28 grádů, abychom neutrpěli do rána omrzliny. *** z Aha se zas vytáhli!

josefvyskoc
7. 4. 2019 • 16:46

Mražounům těm je tu hej, ty nikam nezablouděj!

Inka
7. 4. 2019 • 15:28

Tato rádoby hvězda chlastala už za života Kachyni... během osmi let měla pouze dvě role, pak deset let pauzu...prý * hvězda *...😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.